2777
2789
عنوان

چندروز پیش رفتیم خونه مادربزرگ شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 67 پست
ای وایی ...توقع زیادی داره ها

خییییلی دیگه زیادی داره اخه ابرو میبره با این کارش بی منت میکنه مادر بزرگ شوهرمو جالب اینجاست بچه های مادر بزرگ عرچی بخواد براش میخرن میبرنش دکتر میارن هییییچیم پول نداره حقوقم نداشته شوهرش میگه من دلم مثلا پشمک میخواد براش کارتون کارتون میخرن ولی بی صفتن بعضیا اوناهم برا ثوابش میکنن 

دیکه خلاصه من هروقت میرفتم یه دوساعتی مادربزرگه برام درد دل میکرد ومن اخراش دیکه 🤯اینجوری بودم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب مادرشدهرمو چی باید میدادم میگه ن مادرم این حرفارو نگفته تو خودت داری میگی درصورتیکه خواهرش و شو ...

می گفتی اگه به خاطر شماره اینجوری میگی خاله ازم خواست زنگ میزدی خودت بهش میگفتی برای چی از عروسم  شماره گرفتی منو ناراحت کردی دلیلشو از خاله میپرسیدین دیگه اینجوری به خاطر یه شماره منم دروغگو نمیکردین

بعد اگه میگفت من که نمی گم تو دروغ میگی میگم الان اینجوری نبود

تو هم می گفتی خب خداروشکر که بهتر شدن

( البته من یکم تندم دست خودم نیست )

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
وقتی خونه ی خانواده شوهر میرید فقط سکوت هرچی هم پرسیدن یا جواب سربالا یا خیلی خلاصه

اصن میخوام نرم ..هرجا رفتیم دیدنشون یا کاری کردیم تو داستان دراورد مادرشوهرم ...خونه دخترخاله شوهرم میریم ۴۰ سالشه ها فوری میگه اون سر ب سر شوهرت میذاره 🙄🤥میریم خونه مادرش اینجوری ..رفتیم خونه برادرش ی بار برگشت گفت زنش تنبله چای نمیاره و خوشش نمیاد کسی بره ..خوب پس چرا میگه برید اگه اینا بدهستند 😐

رفیقم میگه بابابزرگم الزایمر گرفته بعد مامان بزرگمو میزنه میگه من دیدم این با مردا میخوابه اونو با چوب میزنه میگه ما هم میریم یهو مارو میزنه یا فحش میده یا میگه تو چرا به من سلام نکردی 

تو چرا اومدی خونمون 

میگه مثلا میخواد دستشویی کنه نمیفهمه هرجا بخواد کارشو میکنه 

خیلی سخته خیلییییی

یع روز مادر بزرگشو زده بود اورده بودنش بیمارستان بنده خدارو

خییییلی دیگه زیادی داره اخه ابرو میبره با این کارش بی منت میکنه مادر بزرگ شوهرمو جالب اینجاست بچه ها ...

😂😂کله تورو دندون گرفته بوده ها ...وای بعصیا سیر نمیشن 

می گفتی اگه به خاطر شماره اینجوری میگی خاله ازم خواست زنگ میزدی خودت بهش میگفتی برای چی از عروسم &nb ...

میخوام این بار ک بگه بگم مادرجون ببخشید اگه مامانتون ی کم مریص شده ما نزاحم نمیشیم ک راحت باشن شمام ناراحت نشی 

رفیقم میگه بابابزرگم الزایمر گرفته بعد مامان بزرگمو میزنه میگه من دیدم این با مردا میخوابه اونو با چ ...

حالا مادرشوهرمن فک میکنه من میرم ب کسی میگم مگع شعور ندارم ک پیره ۷۵ سالشه بالاخره  باید چرند بگه ...اگه نگه غیر طبیعیه😂😱حالا مثلا من خفه شم نگم کسی دیکه نمیگه ..واقعا ک زنداییی شوهرن گفت اومد تو توالت ما سنگ ریزه میریخت گفت بیرونش کردم از خونم فک کن عروسش بیرونش کرد ..حالا من حرف بدی میزنم یا اونا😔😔😔😔😔😔😔مادرشوهرمن هرکااری کنم ب چشمش نمیاد دیوث دلم میخواد بزنم ریش ریشش کنم لعنتی رو 

حالا مادرشوهرمن فک میکنه من میرم ب کسی میگم مگع شعور ندارم ک پیره ۷۵ سالشه بالاخره  باید چرند ب ...

بیخیال خواهر تو هرکار بکنی یه حرفی میزنه پس باید بیخیال باشی نسبت بهش میزی خونش باهاش گرم نگیر پیشه شوهرت بشین 

زیاد کار نکن اونجا

مثله من اینقدر گرم بودم با مادرشوهرم چرت و پرت میگفت ولی یه ساله سرسنگینم میرم خونش میشینم با خواهر شوهرم حرف میزنم یا شرمو تو گوشی میکنم اولا میگفت این خودشو به ما نمیگیره 

حالا بیا ببین چه تعریفی از  من میکنه من خودم خندم میگیره😂😂😂

ظهر داشتیم تلفنی حرف میزدیم نامزدم گفت ک اگه اینطوری کنی میفرستم خونه باباتا شوخی میکردیم جفتمون 

انگار مادرشوهرم فهمیده😂گفته چی میگی بهش از الان بهش میگی میفرستمت خونه بابات میگه هرچی میگم شوخی بوده باز نصحیتم میکنه ک درست باهاش حرف بزن از گل نازک تر نباید بهش بگی😂😂