2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزدلم ازدواج راه حل مشکلت نیست از چاله یه وقت میوفای تو چاه مراقب باش خیلی

واقعا سختمه اصلا نمیدونم چیکار کنم خودمو سرگرم درس و دانشگاه کردم که زیاد درگیر مشکلات نباشم کاش اجازه میدادن تنها زندگی کنم

واقعا سختمه اصلا نمیدونم چیکار کنم خودمو سرگرم درس و دانشگاه کردم که زیاد درگیر مشکلات نباشم کاش اجا ...

ازدواج کنی بدتر گرفتار میشی سعی کن با شرایطت کنار بیای چون ممکنه اگر ازدواج کنی نمیدونم طرف بچه بخاد دستو پاتو ببنده من الان بود خودم بودم تحت هیج شرایطی ازدواج نمیکردم الان همش مشکل دارم با شوهرم سر خانوادش خیلی رو مخند و اینکه اصلا دلم نمیخاد بچه دارشم زندگیتو سفت بچسب درصورتی ازدواج کن ک یک طرف اوضاع ملیش خوب باشه و اخلاقشم خوب باشه خانوادشم درست حسابی باشن در غیر اینصورت ازدواج حماقته✌

ازدواج کنی بدتر گرفتار میشی سعی کن با شرایطت کنار بیای چون ممکنه اگر ازدواج کنی نمیدونم طرف بچه بخاد ...

بله حق با شماست عزیزم ان شاءالله مشکلت حل بشه من خودم معلمم و درآمد دارم همه چی دارم فقط دلم خوش نیست خانواده م مشکل دارن کاش همه چی با پول درست میشد فقط از خدا میخوام حداقل اون دنیا دلمون خوش باشه این دنیا نشد😊