2821
2789
عنوان

خانما کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 39 پست
اره عزیزم خودتو نگران نکن گرسنه بشه می خوره ،شایدم ی چیزی خوردی شیرتو بد مزه کرده ،سعی کن غذاهای نفا ...

نمیدونم چرا اینقدر نفخ دارم. هم خودم هم دخترم. 

اصلا غذای نفاخ نمیخورم. شیر و لبنیاتم نمیخورم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونم با شیر قاطی کنم؟؟

نه اونجوری بد مزه میشه کار خوبی نیست ب نظرم ولی اگ اذیت میشه تو قاشق مربا خوری یکم ابجوش نبات بریز روشم باقطره چکون اینو بچکون بده بخوره رقیق تر میشه نفخ معدشم میگیره

اگ نفخ داره معدشم خوب کار نمیکنه طبیعیه ک شیر نخوره سعی کن ماساژش بدی 

با روغن بادام یا نارگیل روغن زیتون پوست بچرو تیره میکنه چون رنگدانه داره

شکمشو ب حالت ساعت وار ماساژ بده ۱۰ تا ساعت ده تا پات ساعتگرد

بدنشو ماساژ بده خستگیشو بگیر بهتر شیر میخوره چیزای روند بخور و نفاخو نخور تا شیرت اذیتش نکنه

بعد غذا

هرغذایی زیره بساب یک قاشق بااب بخور هم شیرتو زیاد میکنه هم لاغرت میکنه هم نفخ خودتو شیرتو بچرو میگیره

🌹💐تیکر تولد گل دخترمه💐🌹خدایا به همه خونه بزرگو خوشگل بده به منم همینطور😏😥زندگی گردن با مادرشوهر خر است😣زندگی بدون دخترم قطعا خرتر است🤗زندگی بدون خوردن ته دیگ زعفرونی خرتراز خر است😉زندگی بدون مادر خراستو خراست و خر😄خدایا مادرو پدرمو درپناه خودت حفظ کن😍آمینحس ششم جواب نمیدم همه چیز دست خداست جای بنده های خدا،به خودش توکل کنین
نمیدونم چرا اینقدر نفخ دارم. هم خودم هم دخترم.  اصلا غذای نفاخ نمیخورم. شیر و لبنیاتم نمیخورم.

یدونه قابلمه روحی بردار بعد ی تیکه نبات بنداز توش با هل تفت بده ،اگه پودر هل داری ک چه بهتر اگرم نداری ۶ یا ۷ تا هل رو نصف کن با نبات تفت بدهبعد بهش کم کم اب اضافه کن یه ربع هم بزن قشنگ ،بعد اونو بریز تو کاسه بخور ،هم برای خودت خوبه هم برای جوجوت

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
گریپ واتر میدم؟ فرق میکنه با گریمیچر؟

انقد چیزای شیمیایی نده عزیزم من همرو تجربه کردم اینایی ک میگی تنها شربتی ک واقعاااا عالی بود همین کولیک ایز بود 

بالاترم برات نوشتم چیکار کنی

عروقشم حتما بگیر

🌹💐تیکر تولد گل دخترمه💐🌹خدایا به همه خونه بزرگو خوشگل بده به منم همینطور😏😥زندگی گردن با مادرشوهر خر است😣زندگی بدون دخترم قطعا خرتر است🤗زندگی بدون خوردن ته دیگ زعفرونی خرتراز خر است😉زندگی بدون مادر خراستو خراست و خر😄خدایا مادرو پدرمو درپناه خودت حفظ کن😍آمینحس ششم جواب نمیدم همه چیز دست خداست جای بنده های خدا،به خودش توکل کنین

روزی چندتا پوشک خیس میکنه؟

پوشکش سنگین میشه؟

نه اونجوری بد مزه میشه کار خوبی نیست ب نظرم ولی اگ اذیت میشه تو قاشق مربا خوری یکم ابجوش نبات بریز ر ...

ممنون عزیزم. حتما اینکارارو میکنم. انشاالله خوب شه

ممنون عزیزم. حتما اینکارارو میکنم. انشاالله خوب شه

انشالله گلم 

من اینکارارو میکردم جواب بود خداروشکر 

حتما اگ شیرخودتو بده اگ شیرخشک بدی حتما هر دوروز باید معدش کار کنه اگ نمیده یبوست گرفته شیرخشک نده شیرخودتو زیادتر بده بهش 

انقد چیزای شیمیایی نده عزیزم من همرو تجربه کردم اینایی ک میگی تنها شربتی ک واقعاااا عالی بود همین کو ...

چقدر بدم کولیک ایز؟ زیر یک ماه دکتر گفته بود پنج قطره در روز. الان چطور بدم؟

ممنون گلم. چشم درست میکنم. خداکنه خوب شه

عزیزم این خوبه ها ک دوستمون گفتن ولی خیلی گرمه 

ممکنه پوست بچت بخاطر گرمی شیرت بیرون بریزه من مادربزرگم بهم گفت کردم اینکارو ولی بعد خیلی اذیت شدیم 

زیره بهترینه زیر سبزو سیاهو باهم اسیاب کن تاثیرشو میبینی

چقدر بدم کولیک ایز؟ زیر یک ماه دکتر گفته بود پنج قطره در روز. الان چطور بدم؟

روی بروشورش خودش مقدارشو نوشته اگ مطالعه کنی

قطره چکونش خط داره 

من تا ۵ ماهش فقط تا خط پایین پایینیو میدادم چون شربتش غلیظه و همون یکمش زود اثر میکنه

انشالله گلم  من اینکارارو میکردم جواب بود خداروشکر  حتما اگ شیرخودتو بده اگ شیرخشک بدی ح ...

تا دو روز پیش گلاب به روتون اسهال بود بخاطر انتی بیوتیکش اما الان معمولی کار میکنه ولی خیلی زور میزنه تا هوا خارج بشه از معدش

هفت هشتا. اما قبلا خیلی سنگین میشد الان نه. خیس میکنه اما نه مثل قبل. 

شیرت کافیه اما همون نفخو کارندادن شکمش اذیت میکنه طفلیو 

خودت چندروز دستشویی نریو شکمت باد کنه میلی نداری ب غذا خوردن

وقتایی ک معدش سفته

خودت اب جوش نبات رقیق با دو قاشق گلاب قاطی کن بخور بعد ۱ ساعت شیرش بده معدش کار میده