2777
2789
عنوان

عفونت لگن

| مشاهده متن کامل بحث + 22026 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشکلتون حل شد؟ دکتر چی گفت؟ منم فک کنم مثه شما شدم☹️☹️☹️

بله

نمیشه گفت حل شده

ولی رفتم دکتر گفت عفونت نیست فقط التهاب داره یه کم دهانه رحم

گفت بعد پری تا چند روز سوزش طبیعیه و حتما مال عفونت نیست

سلام من عفونت لگن داشتم به پزشک عمومی مراجعه کردم سونوگرافی و آزمایش ادرار و پاپ اسمیر شدم و سفتریاکسون داکسی و مترونیدازول خوردم ۲ هفته و بهبودی حاصل شد. در دختران باکره هم ممکنه دیده بشه عفونت لگن. دلایل قارچی انگای و باکتریایی داره. من تب غش و عرق ریزی تکرر ادرار و درد کمر و باسن داشتم و با دعا و نذز و نیاز و صبر درمان شد . یا علی

سلام من عفونت لگن داشتم به پزشک عمومی مراجعه کردم سونوگرافی و آزمایش ادرار و پاپ اسمیر شدم و سفتریاک ...

خداروشکر عزیزم که خوب شدین🌹🌹❤

ان شاالله همیشه سلامت باشین🤲

شما عفونتتون خوب شد

بله اون موقع خوب شد

عفونت لگن نداشتم.

ولی الان هم مکرر دچار عفونت ادراری میشم‌که سونو و آزمایش دادم مشکلی نبود ولی نمیدونم چرا مکرر تکرار میشه کامل خوب نمیشه.

بله اون موقع خوب شد عفونت لگن نداشتم. ولی الان هم مکرر دچار عفونت ادراری میشم‌که سونو و آزمایش داد ...

خدارو شکر

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

سلام خانومی.بعد از کلی گشتن یکی رو پیدا کردم مثل من باشه.چند ماهه بعد پری سوزش ادرار و درد زیر شکم و خیلی کم درد پهلو میگیرم که بعد چند روز خوب میشم.دکتر نگاه کرد گفت رحمم تمیزه.اینقد که آنتی‌بیوتیک خوردم خسته شدم یکی بهم گفت برم سونو واژینال اما میترسم.شما داروی خاصی خوردین؟

پناه بر خدایی که خالق همه ی زیبایی هاست.
سلام خانومی.بعد از کلی گشتن یکی رو پیدا کردم مثل من باشه.چند ماهه بعد پری سوزش ادرار و درد زیر شکم و ...

سلام عزیزم

نه دارو خاصی نخوردم

دکتر هم رفتم گفت دهانه رحم یه کم التهاب داره ولی عفونت نداری

گفتم بعد پری حالت سوزش و عفونت میگیرم گفت طبیعیه بعد پری چند روز این حالت ها

بعدم عزیزم سونو واژینال اصلا ترس نداره خیلی خیلی راحته

الان همه ی دکترهای زنان تو مطب انجام میدن و نیاز نیست برین مرکز سونوگرافی

سلام عزیزم نه دارو خاصی نخوردم دکتر هم رفتم گفت دهانه رحم یه کم التهاب داره ولی عفونت نداری گفتم ...

ممنون از راهنماییت عزیزم‌لطف کردی❤❤❤⚘⚘⚘

پناه بر خدایی که خالق همه ی زیبایی هاست.
سلام من عفونت لگن داشتم به پزشک عمومی مراجعه کردم سونوگرافی و آزمایش ادرار و پاپ اسمیر شدم و سفتریاک ...

عزیزم مشکل شمارو دارم، میشه بگید سفتریاکسون چنتا و هر چند ساعت میزدین؟