2777
2789
عنوان

کیا درد پریود داشتن و حامله بودن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 31 پست
چرا خوردی اگه باردار باشی چی؟

فکر کردم درد پربوده.. خیلی ام شدید بود عاخه

از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو سه رو به موعدم بی بی چک زدم خیلی خیلی کمرنگ بود به حدی ک کسی نمیدید فقط خودم میدیدم دوسه روز ب ...

من زلوفن خوردم.. فکر کردم پربوده

از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد
منم درد پریودی دارمو همش انگار الانه که پریود شم ولی غروب بی بی چک زدم و مثبت شد😅

جدی میگی عزیزم؟ مبارک باشه

منم ماه قبل 10ام پریود شدم فردا موعدمه اما الان از درد زیر دل افتادم  نمیدونم قرار چ بشه 

تو چقد از تاریخت گذشت ک بی بی زدی؟ 

جدی میگی عزیزم؟ مبارک باشه منم ماه قبل 10ام پریود شدم فردا موعدمه اما الان از درد زیر دل افتادم &nb ...

دوره های من بین ۲۵ تا ۳۰ روز متغیر بود دیروز که زدم روز ۳۰ام بود ولی خیلی زود پررنگ شد

منم روز۵ ام پری نزدیکی داشتم ینی فک کردم تموم شدم ویک روز بعد نزدیکی خونریزی داشتم امروز ۳۲ روز سیکلمه قرص کلومفین مصرف کردم ۲ روز بود درد پری داشتم ولی نشدم روز موعد بی بی منفی بود بنظرتون منم حامله ام؟؟؟

منم درد پریودی دارمو همش انگار الانه که پریود شم ولی غروب بی بی چک زدم و مثبت شد😅

عزیزم منم دیروز درد پری داشتم..قشنگ رحمم درد می کرد و حتی منقبض میشد اما امروز صبح بی بی چک زدم اما نشون نداد.. یعنی حامله نیستم؟؟  

دوره های من بین ۲۵ تا ۳۰ روز متغیر بود دیروز که زدم روز ۳۰ام بود ولی خیلی زود پررنگ شد

من روز 26 پری هستم

دوره هاتون چند روزه؟

قبل اقذلم 26 روز بودم.. از وقتی اقدامم سی روز شده