baroon_bahari مدیر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 9592 عنوان درد معده | مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 51 پست خانما چیکار کنم؟ دارم میمیرم معده ام و همون محل از پشت تیر میکشه. به قفسه سینه ام هم میزنه رانیتیدین و امپرازول ندارمحالت تهوعم دارم. با این وضع نمیشه رفت دکتر 1399/08/08 | 17:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهاغریب عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 574 مرسی. از اندوسکوپی خیلی میترسم مامانم انجام داده بود اذیت شده بود البته خیلی سال پیش خیلی دردناکه؟ ... اولین باره اینجور شدی اندو نمیکنه فقط دارو فعلا شما تغذیه ات بهتر کن تند نخور ترش نخور سفت بود نخور چای نخور شکلات نخور
baroon_bahari مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 9592 نه اصلا درد نداره بله بیهوش میکنن البته بی هوشی نیس یه خواب عمییییق 😁 خیالم راحت شد به مامانم یکم بی حس کننده داده بودن خیلی اذیت شده بود
تنهاغریب عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 574 وتی ایشالله درست بشی زود ، استرس نداری من یکم گلوم خشکه خیلی استرس دارم خیلی زیاد نه دیشب مرگ دیدم امروز رفتم دکتر پنج تا مسکن قوی زدم تا تونستم فقط ببینم الان داره همون دردا برمیگرده فقط نمیدونم از کجا گرفتم منی ک همش خونه بودم
baroon_bahari مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 9592 اولین باره اینجور شدی اندو نمیکنه فقط دارو فعلا شما تغذیه ات بهتر کن تند نخور ترش نخور سفت بو ... مرسیتغذیه ام که افتضااااح شده. اصلا میل ندارم به غذا دیروز هیچی نخوردم اخرشب یه بشقاب شام خیلی کم خوردم. همش میترسم نکنه زخم معده باشه
مهساm10 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 13743 نه دیشب مرگ دیدم امروز رقدم دکتر پنج تا مسکن قوی زدم تا تونستم فقط ببینم الان داره همون دردا برگرده& ... حتما کسی اومده خونتون اونا داشتن، چند وقته علایم چیا داری ❤️
baroon_bahari مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 9592 عزیزم توام چیزای گیاهی بخور برو عطاری خودشون میدونن چی بدن منم اونجوری یکم کنترلش میکنم باشه عزیزم مرسی فعلا با این حالم اصلا نمیتونم تکون بخورم. بهتر شدم میرم حتما
تنهاغریب عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 574 میشه کامل بگی چیا استفاده کردی؟ دارم میمیرم من اویشن و نمک طبیعی قبل و بعد غذا باید بچشمشربت لیمو عسل روزی دو لیوان عرق نعنا و عسل روزی دو لیوان دم کرده شیرین بیان و پونه و نعنا و عسل ی لیوان لبنیات منع شدم و کلی چیزای دیگه البته من زخم معده دارم در حال درمانه
مهساm10 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 13743 باشه عزیزم مرسی فعلا با این حالم اصلا نمیتونم تکون بخورم. بهتر شدم میرم حتما اگه نعنا دارین نعنا دم کن بخور اونم خیلی خوبه ❤️
تنهاغریب عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 574 حتما کسی اومده خونتون اونا داشتن، چند وقته علایم چیا داری سه چهار روزه سر درد وحشتناک تهوع لرز یهو خیس عرق نصف بدنم سرد نصفش گرم بدن درد سرفه خشک
تنهاغریب عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 574 مرسی تغذیه ام که افتضااااح شده. اصلا میل ندارم به غذا دیروز هیچی نخوردم اخرشب یه بشقاب شام خ ... شایدم معده ات سرد شده نه زخم معده این جوری نیست سعی کن از چیزای سرد دوری کنی چند وقت
مهساm10 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 13743 سه چهار روزه سر درد وحشتناک تهوع لرز یهو خیس عرق نصف بدنم سرد نصفش گرم بدن درد سرفه خشک واییی ایشالله خوب بشی این بی پدر خودش نکشه استرسش میکشه ❤️
baroon_bahari مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 9592 من اویشن و نمک طبیعی قبل و بعد غذا باید بچشم شربت لیمو عسل روزی دو لیوان عرق نعنا و عسل روزی ... مرسی عزیزم منم انجام میدم ایشاالله زودتر خوب شی بد دردیع
تنهاغریب عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 574 مرسی عزیزم منم انجام میدم ایشاالله زودتر خوب شی بد دردیع ممنونم آره واقعا خودم کشیدم کاملا میدونم تنگی نفس من ورم معده داشتم داغون
baroon_bahari مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 9592 شایدم معده ات سرد شده نه زخم معده این جوری نیست سعی کن از چیزای سرد دوری کنی چند وقت&n ... واقعا؟ باشه حتما مرسی
تنهاغریب عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 574 واییی ایشالله خوب بشی این بی پدر خودش نکشه استرسش میکشه جونی واسه استرس نمیمونه آدم زورش میگیره این همه تو خونه تهش این درد نصیبت بشه