2777
2789
عنوان

شاگرددد دکون🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 38 پست
یه نوجوون کم سنه من ازین میترسم ولی شوهرم میگه باید مغازه یکسره باز باشع

عریز نوجونای کم سن میخوان خودشونو ثابت کنن زرنگ ترن .باز باشه مغازه بهتره من مثلا خودم ی جایی برم ببینم مغازه بستس دفعه دیگه ریسک نمیکنم برم میگم این همه را رفتم بسته بود میرم یجای دیگه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عریز نوجونای کم سن میخوان خودشونو ثابت کنن زرنگ ترن .باز باشه مغازه بهتره من مثلا خودم ی جایی برم بب ...

چه جالب، شوهرم نه صبح میره 3 بعدازظهر میبنده دوباره چهارنیم میره همون یک ساعت و نیم رو مردم غر میزنن که چرا بستی

نه بابا اینجوری نیست بخصوص اگه مرکز شهره  دیگه الان که یه شونه تخم مرغ 40هزار تومنه درآمد یه ر ...

ميگما شماگروه درد دل خانوما نه ندارین

جایی که بشه آدم حرف دلشو بزنه و راهنمایی خوب بگیره

یه نوجوون کم سنه من ازین میترسم ولی شوهرم میگه باید مغازه یکسره باز باشع

مگه نوجوون کم سن به طور پیشفرض مجرمه؟؟؟

بعدش هم به جای نوجوان بره جوان جویای کار و نیازمند به کار رو با حقوق درست حسابی استخدام کنه.به جای مخالفت بگین با این شرط برو یه ادم جوان و نیازمند به کار رو با حقوق استخدام کن

مگه نوجوون کم سن به طور پیشفرض مجرمه؟؟؟ بعدش هم به جای نوجوان بره جوان جویای کار و نیازمند به کار ر ...

نه 

آخه ما خودمون وضع مالی عالی نداریم

اجاره مغازه و اجاره خونه هست

ولی قبول دارم که نون دادن به کسی خودش خیر وبرکته