2777
2789
عنوان

توی جواب مادر شوهرم چی بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 97 پست
اخه خیلی ازش خوشم میاد هر روز زنگ بزنم حالشو بپرسم؟ چن وقت یه بار میری من ماه پیش کلا دعوت نکردن منم ...

شاید هفته ای یکبار آدم خوبیه ها ولی من زیاد اجتماعی نیستم تازه زیرپاشون میشینم🤪🤪

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿

چیزی جواب ندین! چی باید بگین؟ اون از رفتار شما شاکیه، شما خودت از این سبک زندگی خوشحال و راضی هستی

دیگه لازم نیست چیزی بگین

بذارین اینقدر بگه و بگه که روزها و سال ها بگذره، شما هم به زندگی خوشحالتون ادامه بدین، لزومی نداره که طبق نظر دیگران زندگی کنیم که

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه زنگ بزنم چی بگم وقتی کاری ندارم

یه حالی بپرس یه احوالی کن.چیزی ازت کم نمیشه که

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

نمیدونم روابط شمارو ...ولی من دروغ نگم نه مثل مامانم که هروز حرف میزنیم اما تقریبا یک روز درمیون زنگ میزنم ...خودم بدون شوهرم سر میزنم و میرم خونشون تنهایی واسه ناهار 😂باهم خرید میریم ..کلا مادرشوهر بسیارخوبی دارم ...اگر مادرشوهر شما خوبه که راست گفته ..اگر نیست بیخیال یه لبخند تحویلش بده بگو میخوام مزاحم نشم

من همیشه همین فکرو میکنم.میگم اگر شوهرم اینطور کنه من راضیم؟مثل خانواده ی خودم رفتار مسکنم باهاشون و ...

من دوست دارم باهاشون رفت و آمد کنم ولی نمیتونم اجتماعی نیستم بخاطر همین بیچاره فکر می‌کنه ازش خوشم نمیاد..چکار کنم؟؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿

خب زنگ بزن حال و احوال کن 

چی میشه مگه . بعد مامان خودت هم باید دعوتتون کنه برید خونشون ؟ کلا این مدلی هستید ؟

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

چیز عجیبی نمیگه که بخوای جواب بدی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خوب بگو چیزی که عوض داره گله نداره شما زنگ بزنید منم زنگ میزنم 😂ولی جدا از شوخی با خنده واینا رد کن ...

من بدون اینکه از مادر شوهرم انتظاری داشته باشم همیشه بهش زنگ میزنم حالشو میپرسم مثل مادر خودم. چرا عوض...

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی