2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تنها چیزی که میشه بهت گفت اینه: خوبی عزیزم؟! مشکلی نداری؟! همه چیز رو به راهه؟! اول جواب این هارو بده و روشون فکر کن. 

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️

قرص برنج يكيش ميكشه لطفا تو اين اوضاع كرونا و كمبود دارو همون يه دونه برنج بخورين كارتون راه ميوفته و ب خزانه دارويي كشور هم اسيب نميزنه با تچكر.عامو خودتو بكشي مگه اينكه فقط اون دنيا بيشتر عذاب ميكشي فايده اَي هم داره؟؟همه هم خيلي راحت فراموش ميكنن هيچ وقت فرصت زندگي كردن و تلاش كردن رو از خودتون نگيرين در هر شرايطي

امشب عقد کسیه که دنیا دنیا میخوامش دارم از درد میمیرم

واقعا واسه كسي ميخواي خودتو بكشي ك داره تو خوشبختي غرق ميشه؟؟حالتو درك ميكنم ولي واسع كشتن خودت ن ب نظر من از لحاظ روحي مشكل دازي ببخشيدا

چه آدم نامرد نمک نشناسی بوده به خاطر این آدم داری خودتو میکشی باز مثلا آدم عشقش مرده باشه از دوری وم ...

توام فهمیدی نمک نشناسه اره😢😢😢

نامردی کرد خیلی

یه جوری زندگی کن بعدهاازنداشتنت حسرت به دل بمونه نه خودکشی کردن که بفهمه چقدرظعیف بودی

بزرگترین چیزی که به اون لطمه میزنه نداشتنته ولی ۶سال باهات بوده وقدرندونسته.این ادم ارزش هیچی رونداره که توبخوای ازعمروجوونیت بزنی بشین خوب فکرکن اگه تا۱۰۰سال تواین دنیابازجرزندگی کنی بهتره یا تااخردنیا باین گناه کبیره زندگی کنی😕البته خداخیلی بزرگه صبرداشته باش یکی بهترولایق تربرات پیدامیشه توکلت به خداباشه