2777
2789
عنوان

نگهداری سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 33 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اين دفعه پاك كردم شستم تو زيپ كيپ ريختم باورم نميشد حدود ده روز مثل روز اولش تازه موند

چ جالب منم همین کارو میکنم

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم

من ميشورم كامل خشك نميشه يا ميريزم لاي پارچه ميزارم يخچال يا ميريزم تو قابلمه رويي درشو ميزارم ميزارم تو يخچال قشنگ يه هفته ميمونه

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

تو این کروما مگه میشه سبزی نشسته گذاشت یخچال😐

آره نمیشه

واسه همین ما مدتهاست سبزی خوردن نخریدیم😕

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
مگه میخوا پخش بخچال کنه ؟؟؟تو ظرف دردار

نعمت بزرگیه انقدر همه چیز رو ساده گرفتن👏👏👏

من قبل کرونا هم بجز تخم مرغ چیز نشسته تو یخچال نمیزاشتم 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
نشور بریز تو پارچه یا قابلمه روحی ی هفته میمونه

مرسی عزیزم 

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم

نعمت بزرگیه انقدر همه چیز رو ساده گرفتن👏👏👏 من قبل کرونا هم بجز تخم مرغ چیز نشسته تو یخچال نمیزاش ...

نه دیگه ببین این عاقلانه اس.اخه کرونا پا نداره که از ظرف دردارپاشه بیاد بیرون

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
آره نمیشه واسه همین ما مدتهاست سبزی خوردن نخریدیم😕

منم

خیلی هم دلم میخواد حتی کوکو سبزی سبزی پلو😁 سبزی شستن سخت بود میلیونها برابر سختتر شد

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
منم خیلی هم دلم میخواد حتی کوکو سبزی سبزی پلو😁 سبزی شستن سخت بود میلیونها برابر سختتر شد

اونا اشکال نداره، بشور بزار فریزر، خراب نمیشن

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜