2777
2789
عنوان

کمک...

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 28 پست
من از خدا هم ناامید شدم همیشه بنده خوبی بودم همیشه برا خانوادم دختر خوبی بودم اما آتیش میگیرم وقتی ...

میفهمم چی‌میگی ،مقایسه کردن تو هر شرایطی آدم و اذیت میکنه دیگه چه برسه با کسی مقایسه کنن که سطح پایین تر از تو باشن، خب تو هم خوب بگرد بذار اذیت بشن،وقتی اونا همچین دختری و میخوان باید اذیتاش و هم به جون بخرن دیگه 

مادر من بهم هزار انگ میزنه همیشه سعی کردم آسه برم و بیام کمترین خرجا رو کردم همیشه قناعتکردم با ...

وای مادر من اینارو بهم میگه بعد یکی از اقواممون که همسنم بوده و همکلاسیم الان ازدواج کرده به من فحش میده میگه نگاه کن خاک توسرت همسنای تو ازدواج می کنن بعد تو مثل فلان(فحش میده)تمرگیدی اینجا🤐

اینقدر این حرفارو بهم زده که دیگه کلا بی خیال شدم و دیگه بهش فکرم نمی کنم دلم می خواد شاد باشم دیگرانم هرچییییی دلشون می خواد بگن من دارم واسه خودم زندگی می کنم

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میفهمم چی‌میگی ،مقایسه کردن تو هر شرایطی آدم و اذیت میکنه دیگه چه برسه با کسی مقایسه کنن که سطح پایی ...

قضاوتم میکنن

کوچکترین تغییری که انجام میدن با شک بهم نگاه میکنن

بخدا من کاری نمیکنم پاکم

تا بحال با دوستام بیرون نرفتم

فقط هفته ای یبار با حضور خانواده میرم خونه بابابزرگ و میام

ولی هیچوقت بهم اعتماد نمیکنن

بخاطر همین تو این سن خیلی ساده میگردم

من عاشق شلوار مام هستم اما از ترس قضاوت خانوادم طرفش نرفتم

هروقت خواستم خرید کنم مامانم اول میگه نه خانواده پدربزرگ خوششون نمیاد

هروقت میرفتم خونه پدربزرگ فقط برام چشم و ابرو میاد

ساده میگردم اما هیچوقت مورد تاییدش قرار نگرفتم

نه خانواده خودم نه خانواده پدری نه مادری هرکدوم به نوعی از من بدشون میاد

خانواده پدری چون ساده میگردم

خانواده مادری چون مانتویی هستم

هرهفته با ذوق میرم خونه پدربزرگ مادریم اما اونجا تبعیضا که میبینم اتیش میگیرم

جلو چشمم نوه هاشون قربون صدقه میرن به من که میرسه دستورم میدن

مامانم همیشه جلو خانوادش دعوام میکنه و تشر میزنه

دردام کم نیستن

بود و نبودم فرقی نداره

وای مادر من اینارو بهم میگه بعد یکی از اقواممون که همسنم بوده و همکلاسیم الان ازدواج کرده به من فحش ...

ادم تا یه حدی میتونه از حرفا بگذره

دوسال دیگه مثل من میشی

یه ادم که همه حرفا تو دلش تلنبار شده و ذره ذره داره اب میشه

ادم تا یه حدی میتونه از حرفا بگذره دوسال دیگه مثل من میشی یه ادم که همه حرفا تو دلش تلنبار شده و ذ ...

😭😭خدا بزرگه چی کار می تونم بونم فقط امیدم‌به خداس زود بزرگ بشم برم واسه خودم 

چی بگم...هعیییییییی🥺🥺🥺

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  
قضاوتم میکنن کوچکترین تغییری که انجام میدن با شک بهم نگاه میکنن بخدا من کاری نمیکنم پاکم تا بحال ...

فقط با توجه به تجربه خودم بهت میگم،ببین بخند رد شو،بیخیال همه چی‌ باش،خودت خانوم خودت باش جوری که به هیچ کس نیاز نداشته باشی 

فقط با توجه به تجربه خودم بهت میگم،ببین بخند رد شو،بیخیال همه چی‌ باش،خودت خانوم خودت باش جوری که به ...

چطوری؟

من وسط این ماجرا گیر کردم

همیشه موقع خرید کردن و لباس پوشیدن فقط ملاکم اینه مورد تایید باشم

دیگه حسی ندارم دیگه بلد نیستم خودم برا خودم تصمیم بگیرم

منم آدمم

فقط با توجه به تجربه خودم بهت میگم،ببین بخند رد شو،بیخیال همه چی‌ باش،خودت خانوم خودت باش جوری که به ...

همیشه با بیخیالی گذشتم

اما مامانم تو چشمم بهم زل زد و گفت بیخیال و بی عاری

بهم میگه تو هیچی نمیشی

میگه تو تا اخر عمرت بیکار تو خونه میشینی

چطوری؟ من وسط این ماجرا گیر کردم همیشه موقع خرید کردن و لباس پوشیدن فقط ملاکم اینه مورد تایید باشم ...

تو سعی کن بهترینِ خودت باشی ،ولی اگه کسی چیزی گفت بهش اهمیت نده کار خودت و بکن،تو بهتر از هرکس دیگه ای صلاح زندگی خودت و میدونی ،تو بیشتر از هرکس دیگه ای به فکر زندگی خودتی،اونا یه حرفی میزنن و رد میشه میره و به اینکه دل تورو شکسته باشن فکر نمیکنن ،به این فکر نمیکنن که چقد تورو داغون کردن،پس تو ام به اونا فک نکن راه خودت و برو 

تو سعی کن بهترینِ خودت باشی ،ولی اگه کسی چیزی گفت بهش اهمیت نده کار خودت و بکن،تو بهتر از هرکس دیگه ...

حرفات درسته

همیشه همینکار کردم ولی بعضی روزا میشکنم و طاقتش ندارم

مرسی واقعا

درد و دل منو خالی کرد

حرفات درسته همیشه همینکار کردم ولی بعضی روزا میشکنم و طاقتش ندارم مرسی واقعا درد و دل منو خالی کر ...

عمیقا درکت میکنم،هرچقدم سعی میکنی محکم باشی یه روزایی میشکنی و طاقتت تموم میشه ،ولی خب چاره ای نیس باید زندگی‌کنیم پس بهتر اینه که با چیزای کوچیک خودمون و ناراحت نکنیم و این دو روز دنیا رو به خودمون سخت نگیریم