پریدخت۲ مدیر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 934 عنوان کرونا گرفتم | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 19 پست یک هفته اس کرونا گرفتم با سه تا بچه حس بویایی و چشاییمم از دست دادم همه اینا ی طرف با این حالم باید این سه تا بچه هم نگه دارم همه هم که ازمون فرار میکنن😔😔 1399/08/08 | 11:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تخمه عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 26262 یکم آبریزش بینی دارن و گاهی ی سرفه میکنن خدارو شکر مشکل خاصی نداشتن تا الان خداروشكرعزيزم علايم خودت چيه؟من خيلي عرق ميكنميكمييييييي خيلي كم گلوم خلط دارهابريزش بيني دارمبي حالم هستنمممكنه كرونا باشه؟ من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
پریدخت۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 934 خداروشكر عزيزم علايم خودت چيه؟من خيلي عرق ميكنم يكمييييييي خيلي كم گلوم خلط داره ابريزش بيني دارم ... من اولش گلودرد داشتمو آبریزش بدن دردم داشتم مخصوصا کمرم بعدش سردرد گرفتمو و دست آخرم بویایی و چشاییمو از دست دادم نه عزیزم فکر نکنم شما کرونا باشه
تخمه عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 26262 خیلی سخته تنهایی توكل ب خدا اينم ميگذرهشوهرت نميتونه كمكت كنه؟ من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
تخمه عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 26262 من اولش گلودرد داشتمو آبریزش بدن دردم داشتم مخصوصا کمرم بعدش سردرد گرفتمو و دست آخرم بویایی و چشاییم ... مرسي ك جواب دادي من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
پریدخت۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 934 توكل ب خدا اينم ميگذره شوهرت نميتونه كمكت كنه؟ شوهرم صب که میره سر کار برای ناهار ی ساعت میاد دو باره میره تا هفت شب مرخصی هم به دلایلی زیاد گرفته به قول خودش میگه دیگه روم نمیشه بگم مرخصی