2777
2789
نمیتونم    نمیتونم میوه و کاهو و ..،بخورم  متاسفانه شدیدا تمایل پیدا میکنم به سمت چی ...

😭😭دقیقا.الانم در حالت عذاب وجدان معده دردو ....اومدم تاپیک زدم .اول حسابی میخورم بعذش بهش فکر میکنم.اون لحظه انگار مغزم کار نمیکنه

منم دقیقا همینجوریم مثلا میگم یه تیکه شکلات شروع که میکنم تا آخر بسته رو میخورم ورزش هم خیلی کمک می ...

جدیدا یکمی شروع کردم به ورزش ولی پرخوریم بیشتر شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم    نمیتونم میوه و کاهو و ..،بخورم  متاسفانه شدیدا تمایل پیدا میکنم به سمت چی ...

آره شیرینی ها کلا باعث میشن مغز حس بهتری پیدا کنه 

باید با نفسمون مقابله کنیم

البته من همیشه شیش صفر بهش میبازم

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 
😭😭دقیقا.الانم در حالت عذاب وجدان معده دردو ....اومدم تاپیک زدم .اول حسابی میخورم بعذش بهش فکر میکن ...

من برام مهم نیست چاق بشم!  نشم! 

دیگه زندگی برام مهم نیست 

هیچی برام مهم نیست

لطفا نپرس چرا😢

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
جدیدا یکمی شروع کردم به ورزش ولی پرخوریم بیشتر شده

اشکالی نداره همین که باعث سلامتیت میشه خیلی خوبه کم کم اون هم حل میشه

اگه میخوای لاغر کنی ممکنه از مشکل یبوست هم باشه 

من این مشکل و داشتم یه دارویی گرفتم خیلی خوب جواب داد بدون ورزش وزن کم کردم غذام هم کم نکردم 

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 
اشکالی نداره همین که باعث سلامتیت میشه خیلی خوبه کم کم اون هم حل میشه اگه میخوای لاغر کنی ممکنه از ...

چه دارویی عزیزم؟اره یبوست هم دارم ولی چای سنا دم میکنم میخوزم

چه دارویی عزیزم؟اره یبوست هم دارم ولی چای سنا دم میکنم میخوزم

اسمشو واقعیتش یادم نیست😅

ولی یه سری داروی گیاهی بود حالت خمیری داشت

فن کنم طب اسلامی بودش

از عطاری گرفتم خیلی خوب بود دو سه کیلو تو ۴ ماه کم کردم بدون رژیم و کم خوری و این سختیها