hanaوhani مدیر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 113 عنوان كمككككك | مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 18 پست همسرم دو شبه سر و گردنش تو خواب عرق ميكنه. جوري كه رو بالشي خيس ميشه. وقتي بيدار ميشه ميگه چقدر گرمه خونه. اما من تو نت خوندم نوشته بود دور از جون از سرطانه.حالا خيلي ترسيدم خوابم نميبره. در ضمن ديابتيه و مشكل تيروييد نداره. كسي تجربه داره؟ 1399/08/08 | 01:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانگل عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 1795 دلیلش احتمالا افت قند خون به دلیل داروهای دیابت باشه شب قبل از خواب قندش رو بگیر شاید قندش پایینه و دارو زیادی مصرف کنه نصفه شب افت قند پیدا کنه پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭
خورشیداسمانی عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 27089 پس اشتباه کردم خوش به حالت که همسرت به خاطره کبدش نخورد چیشد دیگه نخورد اخه داداشه منم کبدش چربه و ... البته ی وقت قصده توهین نداشتم که گفتم حتما میخوردا گفتم اگر میخورد چیشد دیگه نخورد برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی
hanaوhani مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 113 پس اشتباه کردم خوش به حالت که همسرت به خاطره کبدش نخورد چیشد دیگه نخورد اخه داداشه منم کبدش چربه و ... خودش ميگفت هر وقت ميخوردم بالا مياوردم ، معده درد شديد ميگرفتم. دكترم بهش گفت اگه بخوري كبدتو از دست ميدي.
خورشیداسمانی عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 27089 خودش ميگفت هر وقت ميخوردم بالا مياوردم ، معده درد شديد ميگرفتم. دكترم بهش گفت اگه بخوري كبدتو از دست ... چه خوب که کنار گذاشتاخه داداشه من کبدس چربه ولی میخوره البته از این زیادهروی کنا نیستولی میخوره ماهب۳یا۴ باردعا ترک کنه دارم رولنی میشماخه اهله هیچی نیست نه دختربازی نه هیز نه لاشیاین کوفتیو بزاره کنار جبغ میزنم از خوشحالیدعا کن برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی