2777
2789
قربونت برم عشقولی دیدی بلاخره زایمان کردی چقدر الکی نگران بودی😉 الانم نگران زردی نی نی نباش همه ی ...

ممنونم عزیزم😭😭😭😭😭😭

فقط ببینی با چشات این چند روز من چی کشیدممممم

خدایا فقط تو میدونی

فک کن من الان سه روزه مداوم سر پا ام سه روز...قبلشم که درد زایمان و بدبختیای قبلش

حس میکنم دارم افسرده میشم😭😭😭لعنت به کرونا خیییلی شرایط بیمارا و مادرا بخاطر کرونا سخت شده خیلی اذیت شدم

اسم پسر اولم رو آقا شایان و این کوچولو رو هم سام گذاشتم عزیز دلم

ممنونم عزیزم😭😭😭😭😭😭 فقط ببینی با چشات این چند روز من چی کشیدممممم خدایا فقط تو میدونی فک کن ...

میدونم گلم درکت می کنم اینم یه دوره از زندگیه از نوع خیلی سختش اما باید صبور باشی به خاطر نی نی اجرت با خداست 

حرف از افسردگی نزن حتی بهش فکر هم نکن تو یه مادر قوی و مهربونی باید از پس این مرحله ی سخت بربیای و مطمئنم که می تونی💪🍂

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@tokyo1377     سلام عزیزم حالت چطوره؟ خوبی ؟ رو به راه شدی الحمدالله؟ حال نی نی خوشگل ...

سلام بههههترینم سلام عشقم منو ببخش که این مدت نبودم بخدا هرروز میخام تاپیک بزنم تگت کنم ولی خداشاهده یک ساعت استراحت درست ندارم هممممش مشغول نینی جونم شرمندم که بی خبر گذاشتمت عزیزم واقعا سرگرمم این چن روز 

حس میکنم چند مااااه گذشته

فکرشو کن از روز زایمانم تاالان حتی یک ساعت خواب درست نداشتم 

چن روز اول که کللللا بیدار و رو صندلی نشسته بودم 

واقعا وضع بدی بود 

اتاق مادران بخش نوزادا نبودمنم از کنار دستگاه تکون نمیخوردم واسه همین چند روز بیدار بودم

قربونت برم مرسی که جویای حالم هستی 

خدامیدونه که هرروز یادت میفتم دوست خووووب و عزیزم😍😍😍😍😍💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖😘😘😘😘😘😘😘😘😘خیلی خیلی دعات میکنم ازخدا حاجت رواییتو میخام بهترینم

سلام توکیو عزیزم

خوبی گلم نی نی نازت چطوره از آب و گل در اومده شکر خدا؟

من یه مدت سایت خیلی کم اومدم ازت بی خبرم

تو هم کم پیدایی انگار

بیا از خودت خبر بده بهم

🌙🍂

تو کیو جون عزیزم کجایی دوستم بیا از حالت خبر بده خیلی وقته ازت بی خبرم 🌪🍂 @tokyo1377   ...

حامی جونمممممممممم😢😢😢😢😢😢😢😢چقد دلتنگت بودم بهترینم😍😍😍😍😍😍😍

حامی تاحالا نی نی داشتی؟

یعنی هرچقد بگم شیرین ترین و بهههترین حس دنیاست کم گفتم...کلا گوشی رو گذاشتم کنار با اون مشغولم...اصلا سایت نمیام بخدا

مثلا قرار بود یه تاپیک بزنم😆اصلا پاک یادم رف 

حامی جون بچم چند روزه گلاب به روتون پی پی نمیکنه😢😢😢😢نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم بچم همش درد میکشه خیلی اذیته همش زور میزنه و جیغ میکشه😭😭😭😭نمیدونم چیکارش کنمممم

قربونت برم تو خوبی? خیلی دلتنگت بودم😢😢💖💖💖💖💖💖💖

سلام توکیو عزیزم خوبی گلم نی نی نازت چطوره از آب و گل در اومده شکر خدا؟ من یه مدت سایت خیلی کم اوم ...

عزیزمممممم

منو ببخش که جوابتو ندادم من اصلا سایت نمیام ولی زووودی تاپیک میزنم هممون دور هم جمع شیم عزیز دلم عکس نی نی رو میزارم😍😍😍😍

حامی جونمممممممممم😢😢😢😢😢😢😢😢چقد دلتنگت بودم بهترینم😍😍😍😍😍😍😍 حامی تاحالا نی نی داشتی؟ ی ...

آخی عزیزم امیدوارم لحظاتت با نی نی شاد و شادتر بشه

بله منم نینی دارم پسرم سه سالشه می دونم که الان چقدر وقتت پره همین که گاهی ازت خبر داشته باشم کافیه دوست نازنینم

🌪🍂

حامی جون انگار سایت خرابه عکس نی نی رو گذاشتم برات نمیاد اصلا😔

خیلی وقته سایت خرابه عکس آپلود نمیشه اصلا☹

وگرنه تا الآن صبر نمی کردم عکس نی نی رو گرفته بودم ازت😂

🌙🌪

آخی عزیزم امیدوارم لحظاتت با نی نی شاد و شادتر بشه بله منم نینی دارم پسرم سه سالشه می دونم که الان ...

مهربون منی💖💖💖💖💖💖💖😘😘😘😘😘😘😘😘😘

خداحفظش کنه گل پسر نازنینتو

ای وای یعنی کلا دیگه نمیشه عکس گذاشت؟

نمی دونم فعلا که میگن خرابه و درستش نمی کنن

البته نی نی سایتیا کم نمیارن لینک عکساشونو میذارن😂

🌪🍂