2777
2789
از من میشنوی از الان بخر بذا کنار واسه خودت😂😂 اینو ولش کن قیمت پوشکو بگوووووو😂😂

نگو نگو اون که مولفیکس 14 تایی بودن 22 تومن بودن الان 50 تومنه😂😂

قشنگ رسما توی 24 ساعت راحت 4 تا پوشک میخواد با این حساب روزی میرینه به 15 تومن پول میندازیم بیرون. 

ب عبارتی  ماهی میشه 300، 400 تومن 🤔🤔😂😂

بالاخره ی روز  منم میرسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو نگو اون که مولفیکس 14 تایی بودن 22 تومن بودن الان 50 تومنه😂😂 قشنگ رسما توی 24 ساعت راحت 4 ...

نگران نباش خواهر یارانش هس😂😂😂

دگ داریم برمیگردیم ب زندگی قدیم....

من اگ ایشااللع خدا بهم بچه بده نداشته باشم کهنش میکنم چخبره این همه

ممنونم خدا جون...
الان همونا شده ده و نیم😕

نکنه روزی برسه دستمال بزاریم به جایه نوار بهداشتی😔خدایا خودت به مردم عزیزمون کمک کن بخدا کسی که چندتا دختر داشته باشه چی  گناه اونا چیه😥

همه جا میده پونزده تافته بعد یه مغازه که خرید قدیمه میده دوازده میگم برم بخرم قایم کنم😁😁

خیلی تافته رو گرون میخری بنظرم...

مای لیدی فک میکنم برندش معروف تره قیمتش مناسب تره سایزشم دو برابر اینا دیگس خدایی

ممنونم خدا جون...
نگران نباش خواهر یارانش هس😂😂😂 دگ داریم برمیگردیم ب زندگی قدیم.... من اگ ایشااللع خدا بهم بچه بد ...

والا انگار با این وض منم فقط تا وقتی ریزه هس پوشک میکنم یکم بز بشه مجبورم کهنه هم بذارم چونوذ اون حد توان مالی نداریم ک کلا پوشکش کنیم. تازه هر رو قیمتا بالا میره من 5 ماه دیکس زایمانم تا اون موقع 100 تومن میشه

بالاخره ی روز  منم میرسه
خیلی تافته رو گرون میخری بنظرم... مای لیدی فک میکنم برندش معروف تره قیمتش مناسب تره سایزشم دو برابر ...

نه اشتباه میکنی اینا بلند ترن

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید
نکنه روزی برسه دستمال بزاریم به جایه نوار بهداشتی😔خدایا خودت به مردم عزیزمون کمک کن بخدا کسی که چند ...

خیلی ها الان ب همون روزم رسیدن باورکن

خیلی ها ندارن واقعا...

ایشااللع خدا ی نگاهی بکنه به کشورمون

ممنونم خدا جون...
والا انگار با این وض منم فقط تا وقتی ریزه هس پوشک میکنم یکم بز بشه مجبورم کهنه هم بذارم چونوذ اون حد ...

آره واقعا چند برابر میشه

زایمان تو خصوصی بوده5یا6

الان شده11

به کی بگی آخه

دولتی ها هم ک ادم جرات نمیکنه بره

ممنونم خدا جون...
آره واقعا چند برابر میشه زایمان تو خصوصی بوده5یا6 الان شده11 به کی بگی آخه دولتی ها هم ک ادم جرا ...

الان تو بیمارستانی ک خصوصیه س تا بیمارستانه دکتر من میره هر سه هم خصوصی 7 تومن گفتن فعلا فکرشو بکن دیگه اسفند فروردین چقد میشه

بالاخره ی روز  منم میرسه
الان تو بیمارستانی ک خصوصیه س تا بیمارستانه دکتر من میره هر سه هم خصوصی 7 تومن گفتن فعلا فکرشو بکن د ...

چی بگم گلم

خدای ماهم بزرگه

من ی سال و ی دوماهه اقدامم هنو خدا بهمون نی نی نداده

دو ماه پیش همسرم عمل واریکوسل انجام داد نزدیک5تومن شد بیمارستان پاستور مشهد

ی دوماه پیش خودم همه چکاپارو انجام دادم خداروشکر سالم بودم الان جرات ندارم ی دکتر برم میگم پامو بذارم دکتر ی500کم کمش خرج داره واسم

تازه خداروشکر از نظر مالی بدم نیستیم

اون بدبختایی ک ندارن چکار کنن

ممنونم خدا جون...
چی بگم گلم خدای ماهم بزرگه من ی سال و ی دوماهه اقدامم هنو خدا بهمون نی نی نداده دو ماه پیش همسرم ...

خدارو شکر که سالم بودی.

آره والا من دیروز یه سونو رفتم و جواب سونو مو بردم دکتر بدشم معاینه و قرص برام 163 دادم سونو 36 دادم ویزیت. 34 فولیک اسید 60 تومنم ی قرص بد مزه دیگه توی 2 ساعتخرج کردم اومدم یکمم کرایه ماشین دیگه فکرشو بکن. سخته نداری. إن شالاه بزودی زود بدون رفتن ب دکتر باردار میشی گلم

بالاخره ی روز  منم میرسه