2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 101 پست
عین دوس پسر قبلی من من همش اویزونش بودم ینی اون چند بار رفت اومد تا قبول کنمااااا حتی بخاطر من چند ...

دقیقا دوست پسر من همینجوری شد 

ولی الان خیلی براش ناراحتم

اصلا نمیتونم تحمل کنم فکر اینو که الان ناراحته

ی صلوات مهمونم کن مهربون💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت کامل فراموش کردی من فراموش نکردمو هنوزم دوسش دارم  درحالی که دلم میخواد فراموشش کنم ...

نه عزیزم منم فراموش نکردما

هنوز در ارتباطیم بهش وابستم

ولی دلم میخاد عذابش بدم چون اوایل رابطه عذابم داد

مثلا بهس میگم من فلان خاستگار خوبو دارم و مامانمم گفته باید بخای

یا مثلا داعم قهرم و اون طفلکم....

من برای ازدواج نمیخامش....

شما چرا کات کردی؟

شنیدی  میگن  آویزونی گریزونی میاره    گریزونی     آویزونی

دقیقااااا

من بهش گفتم تو آدمی هستی که تا وقتی یه چیزی رو داری قدرشو نمیدونی ولی همین که از دستش دادی قدردان میشی

خودشم گفت حق باتوعه 

حتی گفت بیا تلافی کن ولی برگرد من برنگشتم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

خواهشا کسیو بازی ندید اگه دوسش ندارید ولش کنید  بازی دادن چرا وقتی که با ول کردن بهترین کارو ا ...

نمیدونم....نباشه دلم براش تنگ میشه....وابستم....

اگا من باهاش خوشبخت نمیشم....شاید بدبخت ترینم باشم

دقیقا دوست پسر من همینجوری شد  ولی الان خیلی براش ناراحتم اصلا نمیتونم تحمل کنم فکر اینو که ا ...

ولی من ناراحت نبودم وقتی اون برگشت اتفاقا احساس غرور میکردم

به خودشم گفتم حال الانت بخاطر اینه که داری تقاص پس میدی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

دقیقااااا من بهش گفتم تو آدمی هستی که تا وقتی یه چیزی رو داری قدرشو نمیدونی ولی همین که از دستش داد ...

اره دوست پسرمنم تا بودم اصلا قدرمو نمیدونست

ولی بمیرم براش الان ناراحته وقتی ناراحته خیلی مظلوم میشه

ی صلوات مهمونم کن مهربون💝
دقیقااااا من بهش گفتم تو آدمی هستی که تا وقتی یه چیزی رو داری قدرشو نمیدونی ولی همین که از دستش داد ...

ایول خوب گفتی  

در کل  پسرا  بفهمم  دوستشون داری   این شکلی میشن 

ولی تا وقتی  ندونن دوسشون داری   همه تلاششان میکنن  ب دستت بیارن  همیشه 

چیزی م که   سخت  ب دست بیارن  ب راحتی از دست نمیدن

پس پیجت  خصوصی نیس؟

چرا خصوصیه

یه استوری میخواستم بذارم برا یه خواننده که فالو دارمش بعد پیجمو باز کردم که ببینه

بعد اومدم دیدم دوس پسرمم استوریمو دیده 

فقط دو ساعت اینا پیجمو باز کردم اونم شب ساعت 11 اینا حس کردم شاید با پیج فیک تو پیجم هستش وگرنه از کجا زودی فهمید که استوری گذاشتم

پیجمم که قفله حتی بخواد هر روز منو چکم کنه چیزیو نمیتونه ببینه چون قفله پیجم

نمیدونم....نباشه دلم براش تنگ میشه....وابستم.... اگا من باهاش خوشبخت نمیشم....شاید بدبخت ترینم باشم

اگه ازین فکر مطمعنی رابطرو بزار کنار و خودتو درمان کن. منظورم اینه اگر لازم شد پیش مشاور برو یا سرخودتو گرم کن فراموش که نمیشه ولی حداقل بهش فکرنمیکنی تاببینی سرنوشتت چیه و خدا عشق واقعیرو سر راهت قرار بده.

من خودم بخاطر اینکه دوسش دارم توقعاتمو کم کردم و تو زندگی ازش آرامش و معرفت میخوام همین. حالا هر کسی خواسته هاش یه مدله

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی