من بهش گفتم تو آدمی هستی که تا وقتی یه چیزی رو داری قدرشو نمیدونی ولی همین که از دستش دادی قدردان میشی
خودشم گفت حق باتوعه
حتی گفت بیا تلافی کن ولی برگرد من برنگشتم
به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》
دقیقا دوست پسر من همینجوری شد ولی الان خیلی براش ناراحتم اصلا نمیتونم تحمل کنم فکر اینو که ا ...
ولی من ناراحت نبودم وقتی اون برگشت اتفاقا احساس غرور میکردم
به خودشم گفتم حال الانت بخاطر اینه که داری تقاص پس میدی
به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》
یه استوری میخواستم بذارم برا یه خواننده که فالو دارمش بعد پیجمو باز کردم که ببینه
بعد اومدم دیدم دوس پسرمم استوریمو دیده
فقط دو ساعت اینا پیجمو باز کردم اونم شب ساعت 11 اینا حس کردم شاید با پیج فیک تو پیجم هستش وگرنه از کجا زودی فهمید که استوری گذاشتم
پیجمم که قفله حتی بخواد هر روز منو چکم کنه چیزیو نمیتونه ببینه چون قفله پیجم
اگه ازین فکر مطمعنی رابطرو بزار کنار و خودتو درمان کن. منظورم اینه اگر لازم شد پیش مشاور برو یا سرخودتو گرم کن فراموش که نمیشه ولی حداقل بهش فکرنمیکنی تاببینی سرنوشتت چیه و خدا عشق واقعیرو سر راهت قرار بده.
من خودم بخاطر اینکه دوسش دارم توقعاتمو کم کردم و تو زندگی ازش آرامش و معرفت میخوام همین. حالا هر کسی خواسته هاش یه مدله
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی