راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
البته من دوسش داشتم که باهاش موندم. شما اگه دوسش نداری عمر خودتو تلف نکن. پسرا بعد چند روز فراموش میکنن یهو میرن با یکی دیگه انگار نه انگار یا روز شما باهاش بودی
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
خیلی اذیتم کرد چندین بار کات کردیم بار اول اون منو ول کرد من داغون شدم😞😞😞😞😞😞
خب چیکار کردی که تونستی بیخیال بشی؟ منم تو شرایط توام منتهی ما فقط دو ماه دوس بودیم ولی قبلش از دو سال پیش دوسش داشتم
اون راحت میتونه ول کن بره و مغروره ولی من هر وقت کات میکنیم با اینکه اون دل منو میشکنه ولی من بازم منتظرشم که برگرده
دوس دارم فراموشش کنم ولی نمیدونم باید چیکار کنم دارم عذاب میکشم
به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》
گاهی اوقات تصمیم ب تمام کردن یک رابطه حتی اگر به قیمت شکسته شدن ...
ما تموم کردیم
تا یه هفته اول تقریبا دلسرد بودم و میگفتم گور باباش
ولی الان دلم تنگ شده و دوس دارم برگرده و منتظرشم
به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》