2777
2789
عنوان

پولدارن خییییلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 54 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم همیشه یکی هست که زندگیش از ما بعتر باشه و بافث حسرت و ناراحتی ما باشه 

بهترین راه بیخیالی و ندیدن استوری هاشه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
املاک

عزیزم بخل بدترین ویژگی ایه که آدم تو وجودش میتونه پرورش بده

میفهمم چی میگی اما شیطونو لعنت کن ، بخل نداشته باشه نسبت بهشون ،برعکس 

خوشحال باش ازینکه دارن و خرج میکنن ، تا خدا انرژی مثبتتو به خودت برگردونه ، همیشه تو دلت بگو خدایا شکرت که انقد شاد و پولدارن به من و خانوادمم بده 

اینجوری روحتم آلوده به بخل و حسد نمیکنی و انرژی منفی وارد زندگی خودت نمیکنی 

ایشالا خدا به همه بده 

فک کن اگه برادر شوهرت نداشت و فقیر بود چقد بدتر بود ، چقد باعث نارحتی و سرافکندگیتون میشد ، پس خداروشکر کن ، ایشالا به شما هم بده

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

دلیل اینکه یه نفر استوری میذاره چیه ؟ اون که وسیله ی خودشو دیده و میدونه فلان چیز رو داره ولی از قصد میخواد دیگران اون وسایل رو ببینن و بگن بَه فلانی فلان چیز رو خریده و فلان کار رو کرده !

منم یه دوست این شکلی دارم ، چند وقته دیگه استوریاشو باز نمیکنم !

توی استوریشم مینویسه لاحول ولا قوه الا بالله 🧿

تو دلم میگم تو که میخوای چشم نخوری پس استوری گذاشتنت از شام و ناهار و گردش و فلان چیزت واسه چیه ...

اینجور آوما رو نباید دنبال کرد ...

فقط استوریاشو اصلاااا چک نکن .. بعضیا عقده فخر فروشی و پز دادن دارن ... از زندگیت حذفش کن ...

همه کارس ماشین خونه زمین پول میده دست مردم سودمیگیره

کاری ندارم به شغلش من اتفاقا پول رو دوست دارم بر خلاف نظر خیلی ها پول خوشبختی میاره ارامش و رفاه میاره 

ولی کشور ما مملکت دلال پرور شده تو این 2 سال اخیر با دلالی خیل یها جیبشون رو پر کردن

همکار همسر من وکیله درامدشم خوبه مثلا حداقل ماهی 50 تومن در درامد داره بلعلاوه ملک و چیزهای دیگه ولی برادرش کارگر ساختمونی بود از دلالی ملک و زمین الان کسی نمیتونه ببیندش تو همین 6 سال اخیر از صفر به عرش رسید..جوری که به همکار همسرم پیشنهاد کرده بود تو هم بیا تو دفتر ما کار کن

هرچی میخاد بخره چندتاباهم میخره مثلا چندتاپالتو چندتا کفش ازهرچی خوشش میاد میخره یخچالشون جانداره ...

عزیزدلم مطمئن باش از آه حسرت یکی از همینایی که استوریاشو میبینن چشم میخوره ..

دوم اینکه اصلا حس حسادت رو به دلت راه نده ، بگو خدایا به اون نعمت دادی  ، به منم بده ...

و بازم تاکید میکنم دیگه استوریاشو نبین ...