2777
2789

استاتر 

اول از همه به پوست و موهات برس و دندونات و هیکلت ،همیشه ورزش کن که اضافه وزن نداشته باشی

برای پوستت یه روتین داشته باش،برای چشمات دور چشم بزن ،موهات کاملا سالم  باشه بدون موخوره اصلا مهم نیست حتما رنگ داشته باشه،وقتی سالم باشه زیبایی اش دیده میشه 

اعتماد به نفس داشته باش ،مطالعه کن که بتونی خوب صحبت کنی 

حالا لباس هم اگه قدت کوتاهه بهتره مانتو های بلند بپوشی که قدت بلندتر نشون بده ،میتونی کفش پاشنه دار بپوشی 

همیشه عینک دودی بزن خیلی تو تیپ و قیافه تاثیر داره 

سعی کن یاد بگیری چطوری لباسها رو ست کنی 

کیف و کفش یه رنگ بپوش 

آرایش بنظرم زیاد مهم نیس وقتی پوست خوبی داشته باشی ولی سعی کن همیشه ضد افتاب بزنی ،یه رژ کم رنگ هم بزنی با یه خط چشم کافیه 

⭐رویاهاتو دنبال کن...اونا راهو بلدن⭐
وااااای ترکیدم لعنتی🤣🤣🤣🤣

خودشون توهین کنن عیبی نداره یک‌کلام میگی خب ما علاف تو برو‌دنبال اتم شکافیت  قاطی ما رنگی نشی مثل ما نشی شد توهین 🤣🤣. 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا من هرجی ادم اصیل که پولدارم بودن دیدم همه ساده و شیک بودن حالا این تازه به دوران رسیده ها چنا ...

عروس ملکه انگلیس بخاطر عرف و قوانینی که دارن نمیتونن از یه حدی فراتر برن وگرنه اون جواهراتی که دارن هزینه یک عمر زندگی ما هست 

همون زن ترامپ که دیگه از لباس پوشیدن معروفه رئیس مجلس آمریکا که یه خانمه اسمش یادم نیست هر روز با جواهرات جدید و آرایش جدید توی مجلس ظاهر میشه 

زن رونالدو که دقیقه ای یه بار تیپ عوض میکنه تازه اینا چیزایی هست که ما از دور دیدیم 

میگن چشام سگ داره   
😑😑😑😑خداشفات بده تواصلا نرمال نیستی ب خدا 

نمیدونه نی نی یار ۲ نداریم دیگه 

راحتش بزارید 

هیس

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عروس ملکه انگلیس بخاطر عرف و قوانینی که دارن نمیتونن از یه حدی فراتر برن وگرنه اون جواهراتی که دارن ...

درسته

اگر لباس پوشیدنه اونو دوسداری،

ببین لباسایی که میپوشه تو چه سبکی هست؟؟؟

تو هم تو اون سبکا لباس بخر. 

پرو کن ببین اول بهت میاد

این که تنخورش به ادم بیاد خیلی مهمه.

برای رنگ مو هم یه رنگ انتخاب کن برو ارایشگاه به صورت مش فقط چند شاخه جلوی موهات رو رنگ خشگل بزن

که هم پیداتره

هم قیافه تو تعییر میده. 

هم هزینه اش زیاد نمیشه.

حالا ک نگاهت به منم افتاد ، واسه غمایی ک تو دلمه صلوات بفرست. برام دعا کن. تا بلکه فرجی بشه برام. ایشالله خودتم حاجت روا شی😘
اگر لباس پوشیدنه اونو دوسداری،  ببین لباسایی که میپوشه تو چه سبکی هست؟؟؟ تو هم تو اون س ...

اونوقت اگه عین اون بپوشه یا تو سبک اون میگن حسودی کرده تقلید کرده ماشالا حرف زیاده برا زدن 

عروس ملکه انگلیس بخاطر عرف و قوانینی که دارن نمیتونن از یه حدی فراتر برن وگرنه اون جواهراتی که دارن ...

جواهراتشو کار ندارم همه ادما پولدار کلی جیرای لوکس دارن منظورم به ساده بودن ظاهرشون رنگ مو ساده ارایش ساده ولی اندام عالی پوست عالی تیپ ساده و شکیل چیزی که تو کشور ما برعکس ارایش و رنگ مو خفنشون تو الویت تا رسیدگی به پوست و اندام و ورزش ....

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نمیدونه نی نی یار ۲ نداریم دیگه  راحتش بزارید  هیس

اون خانوم میگه خانومی ک ب خودش برسه زن زندگی نیست یعنی خرابه 

من دارم جوابشو میدم که اینانشونه بی اعتمادبه نفسیه که زنای شلخته باهاش خودشون وتوجیه میکنن 

اگه دقت کنی همیشه زنای شلخته پلخته ی زن خوشگل وخوشتیپ میبینن میگن اینا ک زن زندگیییی نیستن وهزارتادنبالشونن 

زن زندگی یعنی هم بتونه کدبانوباشی هم ی بانوی خوش لباس و مرتب ن که فقط تواشپزخونه روزتو شب کنی 

بعد این 🤣 نی نی یار این عفت کلام نداره نصف کاربرا توپیدن بهش باز حرف خودشو میزنه تازه میگه من تحصیلاتمم عالیه اس 

عکس های سونو رو فقط تو تاپیک تشخیص جنسیتم بزارید اونجا جواب میدم 🎀💙