2777
2789
عنوان

یکم بخندیم👇😂😂😂جوک،عکس همه چی آزاد👇😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 117 پست

‏ایهام فقط اسم الی.

معلوم نیست الهامه،النازه،المیراس،الیکاس،الیناس،الهه‌ س یا چی😐😐😂😂😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سی و شیش تا عکس گل و درخت میذاری پروفایل بعد اونم هاید میکنی؟

رخ بنما ماه شب چهارده انقد اذیتمون نکن🤣

😂😂😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

منم دوس دارم وقتی یه چیز خیلی خفن میبینم خیلی شیک بگم واووووو عنان از کف بریدم

اما همیشه هول میشم و میگم اوه پسررررر پشماااااااام 😂😂😂😂😂😂

منو گفتن نیاز به بستری دارم 🤣

عههههه یعنی اوضاع تا این حد خرابع؟؟ 

ناراحت شدم ک🥴

باید به اعتصامی بگم یع ختم صلوات برا شفات بزارع😜😜😜

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بخدا الکیه 😐😐🤣 شفا نمیده ک الکی وقتشو نگیریم 😂😂✋

این مرض از همه مرضا بد تره امروز اومدم تاپیکای بیخودمو پاک کنم دیدم یکی درمون تاپیکام التماس به اینو اونه که برگردن ولی بازم رکورد دار مهسا بود😑😑😑✋

برات دعا میکنم🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چیزی که از خدا میخواهمچیزی که تحویلم میده😂😂😂📖

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪