2777
2789
ممنونم.چرا زیاد رفتم.فولی خوبم داشتمو نشدم.حتی یبار آی یو آی کردمو نگرف

انشاا... که میشه استرس نداشته باش

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

خانما دکتر به من گفت برای بارداری سریع اگه میخوای روزی دوتا قرص لتروزول از سه پری بخور تا ۵ شب و روز ۱۴ پری دو تا امپول اچ سی جی بزن

سونو اصلا نداد اخه

این ماه هم گفت فقط ۱۴ پری برو یک اچ سی چی بزن

اخه بدون سونو؟

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوندم نفهمیدم البته همشو حوصلم نکشید خودت بگو😁😁

همش که چیز خاصی نداشت😄

همون اولش بود...

ذخیره تخمدانم کمه، یائسگی زودرس

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
همش که چیز خاصی نداشت😄 همون اولش بود... ذخیره تخمدانم کمه، یائسگی زودرس

نمیشه فریز کنی تا بچت یکم بزرگتر بشه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
نمیشه فریز کنی تا بچت یکم بزرگتر بشه

فریز هم به درد نمیخوره! مگه واسه کسی که مجرده و هیچ راهی نداره

دوسال پیش ivf کردم ۷ میلیون هزینه، مجموع حدود ۷۰ تا آمپول، کلا دوتا جنین شد انتقال دادم منفی شد

الان که حداقل ۱۰ ، ۱۵ میلیون هزینه میخواد، فریز کنی سالی یکی دو میلیون باید بدی!!!

آخرم باز چون تعداد کمه معلوم نیس مثبت بشه انتقال

.

واسه اونی که هر بار ۳۰ ، ۴۰ تا تخمک داره خوبه... به درد ذخیره کم نمیخوره که بدن به دارو جواب نمیده

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️