2777
2789
داشتم تو اینستا میچرخیدم دیدم تو بهش زهرا با ی عالمه جنازه😭😭😭😭

همون اینستا هم نرو،،،من نه خودم نه شوهرم اخبار رو دنبال نمی کنیم،،با پسرمم بازی  میکنم که نخاد بر بیرون،،چرا عزیزم بترسی ؟؟قیامت که نشده یه ویروس هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو به قاتلای عقده ای بگو که عروسی گرفتن شده فکر شب و روزشون🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️کاش محرم و صفر تموم ...

عزیزم خود محرم وصفرم یکی از علت های این افزایشه

خدایا میدونم از رگ گردن به من نزدیک تری ،اما من حالیم نمیشه بغلم کن
همون اینستا هم نرو،،،من نه خودم نه شوهرم اخبار رو دنبال نمی کنیم،،با پسرمم بازی  میکنم که نخاد ...

من چی بگم ک مادرشوهرمینا میخوان بیان خونمون😪

من از لحظه ی قبل عاشقترم...تو از لحظه ی قبل زیباتری،نگاه کن هرجا داری میری،دله یه شهرو همرات میبری...❤
همون اینستا هم نرو،،،من نه خودم نه شوهرم اخبار رو دنبال نمی کنیم،،با پسرمم بازی  میکنم که نخاد ...

خواهر ویروس ترس نداره

جهالت و حماقت ترس داره

آبرو برامون نذاشتن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اینو به قاتلای عقده ای بگو که عروسی گرفتن شده فکر شب و روزشون🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️کاش محرم و صفر تموم ...

خدا لعنتشون کنه😔😭😭😭 من قبلا قلبمم عمل کردم باز درداش برگشته😭😭😔😔😔

اگر واقعا قرنطینن و جایی نرفتن و خودتونم مراعات کردید اشکالی نداره 

اصلا اهل رعایت نیستن ماخودمون از اولش قرنطینه بودیم اما اونها تفریح و دورهمیاشون ب راه بود

من از لحظه ی قبل عاشقترم...تو از لحظه ی قبل زیباتری،نگاه کن هرجا داری میری،دله یه شهرو همرات میبری...❤
من گفتم به این امار شک دارم اما نمیشه منکرش بشم ترس دارم واسه پدر مادرم برادرام نگرانم واقعا چرا زند ...

منم واسه خانوادم مخصوصا پدرم ک قند داره مشکل ریه بخاطر جانبازی داره 😔😭😭😭😭