2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 38 پست
واقعا خسته شدم از بس توضیح بدم حالا این تاپیک جدید چ ربطی به تاپیکهای قبلی داره؟

ربطش اینه ک بین ازدواج قبل و ازدواج مجدد حداقل باید 1-1/5 سال فاصله باشه

شما اول باید از زندگی قبل فاصله بگیری ذهنت اروم بشه بعد بری سراغ زندگی جدید

انتخاب همسر صرفا بخاطر تنهایی یا دخترتون اشتباهه

شما یکبار انتخاب اشتباه داشتی پس باید این بار خیلی بیشتر چشماتو باز کنی

بدون اینکه به اون خانم بگی تصمیمت چیه بیشتر برو و بیا تا بشناسیش...هر زنی نمیتونی مادر خوبی باشه و یا همسر خوبی باشه...بخصوص اینکه دخترتون تو سن حساسی هستن به شدت به حامی احتیاج دارن به مادری ک بلد باشه تربیتش کنه نه کسی ک بیاد و پس فردا ببخشید یه دختر ناسالم با کلی عقده تحویلت بده...

وقتی یه مدت رفت و امد کنی خیلی چیزا از اخلاقیات طرف دستتون میاد...شخصی ک خودش متانت اخلاق حیا ادب و تربیت و شخصیت نداشته باشه نمیتونه زندگی خوبی بسازه کنارتون...

یا نهایتا اگر خواستین باهاش درمیون بذارین هیچ قول صد درصدی ندین فقط بگید بیشتر رفت و امد کنیم تا اخلاقیات همو بشناسیم...

ادما رو تو سختی تو عصبانیت تو سفر تو بی حوصلگیاشون میشه شناخت

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
پس به خانمه بگیداگه کسی باشرایط من بیاید نظرتون راجبش چیه؟

اینطور ک باهام صحبت میکنه و درد و دل میکنه و در خلال حرفاش نظراتی هم میده احساس میکنم خیلی به روحیات و اخلاقیات من نزدیکه و دوس دارم باهام بمونه

البته از نظر قیافه و ظاهر هنوز با خودم کنار نیومدم ولی با توجه به اون مزایایی ک در این خانم میبینم فک کنم باید از نظر قیافه و ظاهر سخت نگیرم

نظر شما چیه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینطور ک باهام صحبت میکنه و درد و دل میکنه و در خلال حرفاش نظراتی هم میده احساس میکنم خیلی به روحیات ...

البته اینم بگم اصلا قیافه و ظاهر بدی نداره ولی اون پارامترهایی رو ک در نظر من بوده رو نداره

همین

البته اینم بگم اصلا قیافه و ظاهر بدی نداره ولی اون پارامترهایی رو ک در نظر من بوده رو نداره همین

البته اون خانم هم به اخلاق و رفتارهای من تمایل داره

دوطرف یه تفاهم نسبی اولیه با هم داریم

ربطش اینه ک بین ازدواج قبل و ازدواج مجدد حداقل باید 1-1/5 سال فاصله باشه شما اول باید از زندگی قبل ...

ممنون از راهنماییتون

ولی اگر من هم بهش پیشنهاد ازدواج بدم همین نظر خودتون رو دارم و حداقل یکسال باهاش نامزد میمونم

ولی ببخشید این خانم یه خانم کاملا با شخصیت و با ادبی هستش

چطور شده ک از بی ادب و بی شخصیت از این خانم یاد میکنید؟مگر دیوانم به سمت یه خانم بی ادب و بی شخصیت کشش داشته باشم

ممنون از راهنماییتون ولی اگر من هم بهش پیشنهاد ازدواج بدم همین نظر خودتون رو دارم و حداقل یکسال باه ...

من ک نمیشناسم نگفتم ک این خانم بی ادب یا بد هست

گفتم چ زن چ مرد قبل از ازدواج کاملااااااااااا میتونن چیزی ک هستن رو پنهون کنن و یه ادم دیگه ای نشون بدن ولی بعدش شخصیت اصلیشون رو بشه

کلی گفتم ک هر کسی رو باید مدتی شناخت...چون خیلی از ادما دو رو دارن...

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
اها ببخشید

حالا به نظرتون مورد خوبی هست این خانم ک باهاش ادامه بدم؟خودم 37 سالمه و این خانم 38 سالش

ولی تا الان ک شناختمش خیلی خانم متین و دلسوز و زندگی جمع کنی هستش و خودم از رفتار و سنگینی و وقارش بهش تمایل دارم

در حالی که موردهایی هم هست ک مادر و خواهرام و فامیل بهم معرفی میکنن ولی یه جورایی دوس دارم نظر این خانم رو در مورد خودم نسبت به ازدواج بدونم و بعد به گزینه دیگه ای اگر قرار شد فکر کنم

به هر حال دوس ندارم تا این گزینه رو هست و  یه شناخت نسبی باهام داریم کاتش کنم