2777
2789
عنوان

مشکل مالی

572 بازدید | 33 پست

خیلی ناراحتم. امشب خواهرشوهر و مادرشوهرم رفتن. 3 میلیون تومان  لباس خرید کردن. در حالیکه من پول ندارم یک جارو برقی بخرم با جارو دستی جارو می کنم. کمرم خیلی درد میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهر من 40 میلیون طلا خریدع 10, میلیون یخچال...من 4 تومن ندارم دندونا بچمو درست کنم....دوهفتس دندون درد داغونش کرده...

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …

چی بگم😔😔😔😔😔

پسرم که تازه به دنیا اومد بردمش تست شنوایی سنجی دکتره میگفت بچه میشناسم پدربزرگش(پدرباباش)پولش از پارو بالا میره ولی حاضر نیست ۳ تومن بده حلزون بکارن واسه گوش بچه گوش نوه اش😔😔😔😔😔😔

ببخشیدا شاید گاهی پدر شوهرااا لطف کنن و یک‌مالی در اختیارتون بذارن، ولی وظیفه خودتون و شوهرتونه زندگیتونو بچرخونید. الان پدر شوهر من چهل سال کار کرده بیاد پولش و بده به من 

عشقم هیچوقت خودتو با کسی مقایسه نکن و از کسی هم توقع نداشته باشه انشالله خداپول جاروبرقی رو واست میروسونه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
مادر شوهر من 40 میلیون طلا خریدع 10, میلیون یخچال...من 4 تومن ندارم دندونا بچمو درست کنم....دوهفتس د ...

خب طلانداری بفروشی عزیزم

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی