2777
2789

سلام سلام

آرمی سلام آرمی سلام

ای آرمی ها سلام آی آرمی ها سلام 😀😀😀😀

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها شما چجوری آرمی شدید ؟ اگر خواستید تعریف کنید 

با موزیک ویدیو luv after school 😀😀😀

من سوان بودم یعنی طرفدار گرلز جنریشن

بعد یه بار دختر داییم که داشته موزیک ویدیو گرلز جنریشن دانلود میکرده چشمش میخوره به همین آهنگ بی تی اس که گفتم و دانلودش میکنه.گوش میکنه خوشش نمیاد میخاسته حذف کنه بعد به خاطر اینکه به نظرش حرکات جیهوپ جالب بوده نگه میداره😐😐

خلاصه به من نشون نداد منم خو پیگیر و خل تا دیدمش آرمی شدم 😂😂😂

اولین بایسم هم آر ام بود 😍

بای دختر داییم هم وی بود کثافت اون موقع هی به من میگفت فقط بایس منه تو باید یکی دیگه رو انتخاب کنی و اینطور شد که قرعه به نام آر ام افتاد 😂😂😂😂😂

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...
علیک سلام  خیلی دیره...

آره پری جونم 😥😥😥

یه روز دیر اومدم نی نی ها همه چیز پرید 😂😂😂😂

😎😎😎😎 ما اینیم دیه😂😂 هرکی باشع ازین فکرا میکنه😁😁😁😁😁😁😄

خنگه من 😁

منظورش این بود که تو برفی با شیره می خورمت... 😁😁😁

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
خنگه من 😁 منظورش این بود که تو برفی با شیره می خورمت... 😁😁😁

ن من هرچقد سعی کردم نتونستم اینجوری به قضیه نیگاکنم😎😂😂

با توجه ب اسمت فک کردم ن کاربرد برف واقعی😁

فک کردم ی ادمو با شیره .... 😐😐😁😁😁😁😁

ای بی تلبیت ب من نگو خنگ😢😢😂

🍃مرگ بر شاه با اون قیافه میمونش    
ن من هرچقد سعی کردم نتونستم اینجوری به قضیه نیگاکنم😎😂😂 با توجه ب اسمت فک کردم ن کاربرد برف واقعی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

بچه این آرمی شدن و اینا چیه؟ سبکه؟ گروهه؟ خوانندس؟😐

یکی منو از ظلمت برهانه 

خیلی اسمشو شنیدم و اطلاعاتم در این باره صفره 

۲۰۲۰ اولین عددیه که یکبار برای همیشه به همه ثابت کرد تو عدد رند واسه کسی نریـ.دن   
بچه این آرمی شدن و اینا چیه؟ سبکه؟ گروهه؟ خوانندس؟😐 یکی منو از ظلمت برهانه  خیلی اسمشو شنیدم ...

ارمی اسم طرفدار ی گروه خواننده به اسم بی تی اس هست 

ک سبکشون کی پاپه 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

من توسط خواهرم آرمی شدم 

آرمی‌ چیه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق