2777
2789
همین الان اعتراف کنین کدوم بیشرفی منو بخاطر حرفای وطن دوستانم گزارش زد  هرکی هس تو همین تاپیک& ...

اقا واسه من هزاربار اومده 

یعنی عقده ایا هزاربار گزارشم میزنن؟😠😠

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هعیییییی مثل این رمان مزخرفای اینترنتی 😁 نوه ای که بعد از سال ها مادربزرگش را یافت...😁

😭😭😭😭😭😭

مامان جون کجا بودی؟؟؟؟

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...
اقا واسه من هزاربار اومده  یعنی عقده ایا هزاربار گزارشم میزنن؟😠😠

برا منم امروز یه چند باری اومد 😳😳

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...
😭😭😭😭😭😭 مامان جون کجا بودی؟؟؟؟

رفته بودم براتون غذا جمع کنم فرزندم...🥺😁😁😁🤣🤣🤣

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
فرزندتو گزارش زدن چرا سکوت میکنی😢😢😤

شاید اشتباه می کنم مننننن..... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
اقا واسه من هزاربار اومده  یعنی عقده ایا هزاربار گزارشم میزنن؟😠😠

wtf😭😭😭😭😤😤😤😤😤

نفففسسسسسسس کششششششششششش😢😤😤😤😤😠😠

🍃مرگ بر شاه با اون قیافه میمونش