2777
2789

من خیلی دوست دارم بزنم و چندتا طرح هم انتخاب کردم

ولی از دردش ترسیدم بیخیال شدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کاربری سوم ام هست که قبلی ها به لطف نی نی یار های عزیزتر‌کییید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبه اسی ولی یجور مثل  مارک لباسی چیزی میاد!!

یکم نقش ونگاره یا طرح قلب یا ستاره اینا بود عالی میشد 

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
ببينم

عکس ترقوه ک نمیشه 

ساعدو بزنم چشم. نوشتم برا دوستمون ک اینو انتخاب کردم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اصفهان جایی رو سراغ  داره کسی تتو انجام بده؟

پسرخاهرم😬😁

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
من خیلی دوست دارم بزنم و چندتا طرح هم انتخاب کردم ولی از دردش ترسیدم بیخیال شدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نه دردش اصلا جوری نیست که بخوای بترسی منم خیلی میترسیدم رفتم اونجا دستو پام میلرزید ولی یکم که زد قلقلکم میومد

عکس ترقوه ک نمیشه  ساعدو بزنم چشم. نوشتم برا دوستمون ک اینو انتخاب کردم

چرا نمیشه😕

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
😐😐😐😐با چی زده که ۲۰۰ گرفته 

قیمت همینه ها. طرحای ظریف و پرکار گرونتر 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چرا نمیشه😕

دوس ندارم اون قسمت بدنمو بزارم توو سایتی ک هرکس اسکرین میگیره.شما میزاری؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز