2777
2789

با چشمای گرد شده میخندم بهش

نهایت بگم نگو یاد میگیره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با زبون بچگونه میگم عمه جونی بی ادبی نکن

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
واقعا ؟!

بله 

چرا من‌ خودم رو بد کنم وقتی کسی به خودش فحش میده

نهایتا بخاطر تربیت بچه اگه متوجه می‌شد به همسرم میگفتم به خواهرشون بگن این کلمه سزاوار نیست 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

میخندم .

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

میگم خوبه به هویتت اعتراف میکنی🤗

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اصلا نباید چیزی گفت

خنده داره واقعا!! 

در یک صورت تربیت خودش رو نشون داده

و دوم اینکه خانواده ی خودش رو مورد عنایت قرار داده

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

من شوهر عمم همیشه بهم میگفت سنه اغوز استوره

من نمیفمیدم چیه

تا یه بار دانشجو شدم به دوستم ترک بود گفتم گفت خیلی معنیش بده

متنفر شدم ازشون 

بزن صافش کن

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید