2777
2789
عنوان

شمایی 👋 که شعر💛 دوست دارین! بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 118 پست
گفته بودند که از دل برود یار چو از دیده برفت  روزهاست از دیده برفتی و دلم از مهر تو آکنده هنوز

سعدیا! گفتی که مهرش می رود از دل ولی؛

مهر رفت و ماهِ آبان نیز آرامم نکرد...!

سیدعلیرضا جعفری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شعر تسکینِ...💛🍃

یه وقتایی هم وقتی حس میکنی همه چیز رو فراموش کردی یه شعر میشه آتیش زیر خاکستر شعله میکشه و تمام آرامشی که توی پیله تنهایی ساختی خاکستر میکنه

انسانیت......

یه وقتایی هم وقتی حس میکنی همه چیز رو فراموش کردی یه شعر میشه آتیش زیر خاکستر شعله میکشه و تمام آرام ...

عشق داغی است که تا مرگ نیاید؛ نرود!
هر که بر چهره از این داغ نشانی دارد...
سعدی

عشق داغی است که تا مرگ نیاید؛ نرود! هر که بر چهره از این داغ نشانی دارد... سعدی

ننگ براین عشق

براین عشق نهانی

امروز که باید به کنارم بنشینی 

صد حیف که بر دست گرفتی چمدانی

انسانیت......

جان منو جان تورا هر دو به هم دوخت قضا❤❤

مولوی💖

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
ننگ براین عشق براین عشق نهانی امروز که باید به کنارم بنشینی  صد حیف که بر دست گرفتی چمدانی

عجیب این دردِ عشق و عاشقی مانندِ افیون است
کـه هر جا لذتی باشد، درون درد مـدفـون است...
سیدتقی-سیدی

عجیب این دردِ عشق و عاشقی مانندِ افیون است کـه هر جا لذتی باشد، درون درد مـدفـون است... سیدتقی-سیدی

من آمده ام بدرقه ات کاش بمانی

این زمزمه ام بود ولی زیر زبانی

انسانیت......

از دور می آیی و شعرم بند می آید مویِ تو وا باشد زبانم بسته تر بهتر... حسین زحمتکش

قلبم از اعتنای کمت سکته می کند

حتی غزل به یادِ غَمَت سکته می‌ کند

یکباره، بارِ هر دو جهان را به من نده

ابلیس از این همه کَرَمت سکته میکند

افشین_یداللهی#  

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

قلبم از اعتنای کمت سکته می کند حتی غزل به یادِ غَمَت سکته می‌ کند یکباره، بارِ هر دو جهان را ...

قدر‌نشناس ِعزیزم، نیمه ی من نیستی
قلبمی اما سزاوارِ تپیدن نیستی!
دست وقتی که تکان دادی عجب حالی شدم؛
اندکی برگشتم و دیدم که با من نیستی!
کاظم-بهمنی