2777
2789
عنوان

تو رو خدا هرکی می تونه کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 55 پست
یبار آب بزن تمام تمیزه، تو گردن من بکنش توحلق من تمیزه، اینا فکرا آدمو دیوونه میکنه بیشتر محل بدی از ...

ببخشید صفحه کلید خوب تایپ نمیکنه، پی پی، ببخشید

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
یبار آب بزن تمام تمیزه، تو گردن من بکنش توحلق من تمیزه، اینا فکرا آدمو دیوونه میکنه بیشتر محل بدی از ...

من روهر  چیزی که میشورم وسواسم ولسی بیشتر پی پی 

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان چیزی که تازه درگیرشم شستن پسرمه وقتی پی پی میکنه تا هفته پیش رو دست میگرفتم میشستمش پریروز ب ...

ببین برو متخصص اعصاب و روان .دارو میده کمکت میکنه .هر چند مدت زیادی هست که درگیری ولی خب نتیجه میگیری .پسرت هم بزار پدرش ببرتش و خودش بهش یاد بده .چون رفتار شما بهش منتقل میشه و بچه هم وسواسی بار میاد

تا بچه نداشتم خوب تر بودم روز به روز بدتر شدم

الان قرنطینه ایم مشکلات هست آدم نباید خودشو ببازه، بزار محیطو شاد نگه داری بابچت بازی کنی متبت نگرباشی فیلم نگاکنی، غمگین نباش تا روحیت شادباشه دچاروسواس نشی، معمولا ازناراحتی، باید قوی باشیم ضعیف نباش، تو یه مادری باید الگوی خوب وقوی برا بچت باشی نمازبخون ازخدا همیشه کمک بخواه، والا من همیشه آرامشم ازخدا میگیرم

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
من روهر  چیزی که میشورم وسواسم ولسی بیشتر پی پی

گفتم که عزیز محل نده، فکرتو جایی دیگه مشغول کن تا یه مدت فقط یبار بشور گورشو گم میکنه، گم نکرد تف کن تو صورتم

اره

نماز بخون قرآن بخون توکل برخدا کن اون ذکری گفتم همیشه بخون استرس دور میشه ازت، خدارو شکر کن بخاطر فرزندت، خدا بهت آرامش بده عزیزم🤲دعا میکنم برات

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

نماز بخون قرآن بخون توکل برخدا کن اون ذکری گفتم همیشه بخون استرس دور میشه ازت، خدارو شکر کن بخاطر فر ...

واقعا ممنون ازت حرفاتون آرامش داره 

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید
یعنی الان هیچ وسواسی ندارین

خیر، میومد سراغم محل نمیدادم به مرور رفع شد، اگرم میدونید به دکتر مراجعه کنید، البته سالها قبل دکترم رفتم دارو میداد،برا دور شدن فکرا باید محل ندی، محل نده بارها محل نده اومد توذهنت بهش فکر نکن سریع خودتو باکارمشغول کن، رفع میشه

واقعا ممنون ازت حرفاتون آرامش داره 

ریشه درناراحتی داره گلم، بزار توکلت به خدا باشه شکرکن بچتو بوس کن همیشه بهش محبت بده شاد باش فکرنکن غصه نخور، کسی قبلا بهت حرفی زده نیار توذهنت، من قبلا خیلی اذیت شدم فلانی جرااینطور رفتار کرد افکارناراحتی الان اصلا نمیزارم خودم ناراحت نمیکنم خودمو دوس دارم تا خدا هست چرا استرس؟! عاشق خدام... دوس دارم خوبی کنم حس خوبی بهم میده، دنیا به این قشنگی چرا استرس فدات، خدای به این بزرگی داریم توکلت بخودش👆