2777
2789

یه حرف کوبنده بگید 

مادرشوهرم ..

مادرشوهرش ک فوت شده بود خواهرشوهرم اصن نمی اومد تو مراسما مادرشوهرم هی گیر داده بود وایسا وایسا تو اینجا باش ..تو نرو ..حتی درگوشم گفت چای اوردن برات بخور نخوری به من تیکه میندازن(یعنی عمه های شوهرم) 🙄🙄🙄من تمام حرفاشو گوش کردم خودش منو میبرد تومراسم هی زنگ میزد بیا بیا باهم بریم .میکفت مشکی بپوشید وفلان ..بعدا خرش از پل گدشت......  یک ماه و خورده ای ک گذشت میخندید میگفت مشکیاتونو زود دراوردید چهلم نشده هرهر میخندید مسخره میکرد.. خوب اون روز ک اصرار میکردی میگفتی ب دخترم زنگ بزن بیاد تومراسم نمی اومد هی التماس میکردی توروخدا تو وایسا .یادت رفت ک الان مسخره میکنی ۰😏😏😏چ رفتاری کنم  بی چشم  رو هست دلم میخواد بهش بگم اون روزک تنها بودی اونجا اصرار میکردی وایسا وایسا یادت رفته ک حالا مسخره میکنی  ن ....این مسخره کردنو دفعه دومشه ..چی بهش بگم ی جواب با سیاست بگید ...کار میکشه از ادم ..سواستقاده میکنه اخر ماجرا میاد ادمو دست میندازه ..

@khanomhayeservatmand

بچه هااین لینک گروهه تل هستش 

فقط خانومابیان لطفا گروه پس انداززدیم هرکی اومدخوش اومد

دوستای گلم اگه میشه برای خوشبختی زندگیم وسلامتی پسرم یه صلوات بفرستین ممنون میشم    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگ محلش نده

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
چی بهش بگم شیرفهم بشه 

نمیدونم والا

بگو من مثل مادرم بهت احترام میزارم انتظار ندارم بعدش بی احترامی کنی چ ب شوخی چ ب هرچی

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

همین حرفی ک داری میزنیو بگو بهش...خوب وقتی ک تنها بودی به من میگفتی بمون...اگر میدونستم اخرش میای اینجور میگی به هیچکدوم از حرفات گوش نمیکردم...از این به بعدم دیگه تمام شد روایت داریم میگن اون ممه رو لولو برد😂

همین حرفی ک داری میزنیو بگو بهش...خوب وقتی ک تنها بودی به من میگفتی بمون...اگر میدونستم اخرش میای ای ...

خااک 🤣🤣😯😯میخوام رک نباشه میخوام تیکه بندازم ..ضرب المثلی چیزی نداریم تو این مورد😜😜؟؟؟

[QUOTE=161554504]خااک 🤣🤣😯😯میخوام رک نباشه میخوام تیکه بندازم ..ضرب المثلی چیزی نداریم 

بخند و بگو مامان جان نخند عزیزم دوباره یجا کارت بهم گیر میفته ها و بخند ب همین سادگی...شوخی شوخی بگو ک بده هم نشی

یا بخند و بگو وای مامان فلان روز چرا هی میگفتی حتما چایی بردار مگه کسی بهتون حرفی میزد اگ برنمیداشتم؟و به پدرشوهر یا شوهرت ک اونجان با خنده بگو وای نمیدونی مامان انقدر نگران بود ک من اونجا وایسم و حتما چیزی تعارف شد بخورم...آبروشو تو گونی کن

یا بخند و بگو وای مامان فلان روز چرا هی میگفتی حتما چایی بردار مگه کسی بهتون حرفی میزد اگ برنمیداشتم ...

بهش میگم خداکنه عصبی نشم جنگ نشه🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️

راحت بگم بره؟میترسیدم فک میکردم باید بپیجونم خیلی 🤣🤣🤣😯

عزیزم باید اخلاق و روحیه طرفت رو در نظر بگیری ولی به نظر شخص بنده هیچوقت تیگه ننداز ک توپ بره تو زمین طرف مقابل و تو بده بشی‌..با خنده بگو ک اگه کار ب جای باریک کشید یا خواست بی آبرو بازی دربیاره بگی واااا من شوخی کردم