ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
بگو من مثل مادرم بهت احترام میزارم انتظار ندارم بعدش بی احترامی کنی چ ب شوخی چ ب هرچی
ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
همین حرفی ک داری میزنیو بگو بهش...خوب وقتی ک تنها بودی به من میگفتی بمون...اگر میدونستم اخرش میای اینجور میگی به هیچکدوم از حرفات گوش نمیکردم...از این به بعدم دیگه تمام شد روایت داریم میگن اون ممه رو لولو برد😂
یا بخند و بگو وای مامان فلان روز چرا هی میگفتی حتما چایی بردار مگه کسی بهتون حرفی میزد اگ برنمیداشتم؟و به پدرشوهر یا شوهرت ک اونجان با خنده بگو وای نمیدونی مامان انقدر نگران بود ک من اونجا وایسم و حتما چیزی تعارف شد بخورم...آبروشو تو گونی کن
راحت بگم بره؟میترسیدم فک میکردم باید بپیجونم خیلی 🤣🤣🤣😯
عزیزم باید اخلاق و روحیه طرفت رو در نظر بگیری ولی به نظر شخص بنده هیچوقت تیگه ننداز ک توپ بره تو زمین طرف مقابل و تو بده بشی..با خنده بگو ک اگه کار ب جای باریک کشید یا خواست بی آبرو بازی دربیاره بگی واااا من شوخی کردم