2777
2789
عنوان

خانمای وارد ب بورس میشع بیاین!

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 32 پست
آخه باید یکی باشه بخره خب

درسته مرسی

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تمام پرتفوی مو هرچی که بورس حذف کردم اریا دارم ثعمرا سیتا فروی ولی عید نوروز میخوام باز کنم و نصب ...

فعلا طرفش نرو که اوضاع خیلی بی ریخته

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
فکر کنم قیمتش رسیده عرضه اولیه درسته اگر اینطوره نگهش دار

ن وسپهر رسیده ب عرَه

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
من تمام پرتفوی مو هرچی که بورس حذف کردم اریا دارم ثعمرا سیتا فروی ولی عید نوروز میخوام باز کنم و نصب ...

این دو هفته کلااا منفی بود وسپهر رسیده ب عرضه کلی ضرر کردم

پالایشم ک بدتر

مگه هر روز چک کنی ببینی چطور میشه ولی خیلی از سهام فقط صف فروشن خریداری ندارن 

اره ثامید ک همینه همه میفروشن

ن وسپهر رسیده ب عرَه

وسیتا که امروز باز هم منفی شد احتمالا تا چند روز دیگه به بورس بدهکار میشیم😆😆

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
میشه بگی سرخطی چیه و چطوریه؟

سرخطی ینی اینکه قبل از ۸ونیم صبح تعدادو قیمت سهم رو بزنی دقیقا ساعت ۸ونیممم سفارش فروش رو بزنی ک اگ خریدن اول باشی

وای کسی تمیدونه چی میخواد بشه پونزده گذاشتیم الان شده هشت میلیون😭😭😭😭😭همه هم میگن صبر کنید درست ...

متاسفانه خیلی ها ایتطور هستن

و اونای تازه واردشدن بیشتر تو ضررن‌چون فکر میکردن عرًضه اولیه ها کلا در حال سود دادن 

ن اگه حجم فروش کم باشه میشه فروخت

ممنون🌷

وای کسی تمیدونه چی میخواد بشه پونزده گذاشتیم الان شده هشت میلیون😭😭😭😭😭همه هم میگن صبر کنید درست ...

دقیقا ی روز از وسپهر منفی شد نفروختم روز ب روز اومد پایین کاش اونموقع میفروختم ک الان از پول خودم کم نشع

وسیتا که امروز باز هم منفی شد احتمالا تا چند روز دیگه به بورس بدهکار میشیم😆😆

اره ی پولیم باید دستی بهشون بدیم😂😂