2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای چه مسئله پی چیده ای اتم باتری هاش جابه جا شده😐

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
باتریشو در بیار گاز بگیر بنداز روش کار میکنه😁😁😁😁😁😁😁😁

همیشه فک میکردم هیچ کسی این کارو نمیکنه😂فک میکردم تو این مورد خودم نخبه ام

شده آیا ته یک شعر ترک برداری ....و من برای ابد در آنجایی که برای نخستین بار دیدمت جا مانده ام.

کنترلو کلا باز کن از وسط پشت صفحه که دکمه هستن رو با گلاب پاک کن و صفحه تخت زیرشو که دکمه روش قرار میگیره

چند قطره گلاب بریز رو پنبه بعد پاکشون کن خوب میشه البته اگه کنترل سالمه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

با دوربین گوشیت تست کن ببین کنترل همه دگمه هاش کارمیکنه یا نه .دیدی کارنمکنه باز کن مدار در بیار با مسواک ویکم الکل یا ادکلن بشور بعد با پارچه نرم تمیز کن .سپس مثل جمع کن کار میکنه

طراحی واجرای داخلی ساختمان
همیشه فک میکردم هیچ کسی این کارو نمیکنه😂فک میکردم تو این مورد خودم نخبه ام

ن 😂🤣🤣🤣🤣

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣

فوقش یا باتریش یا خراب شده .۵۰ تومن باید بدی ی کنترل.این وسط کنترل رو ولش کن.فقط شما مواظب تلویزیون باش😂😂😂😂

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

با دوربین گوشیت تست کن ببین کنترل همه دگمه هاش کارمیکنه یا نه .دیدی کارنمکنه باز کن مدار در بیار با مسواک ویکم الکل یا ادکلن بشور بعد با پارچه نرم تمیز کن .سپس مثل اول جمع کن کار میکنه

طراحی واجرای داخلی ساختمان
فوقش یا باتریش یا خراب شده .۵۰ تومن باید بدی ی کنترل.این وسط کنترل رو ولش کن.فقط شما مواظب تلویزیون ...

کنترل سالمه 

الان دیدم اون چشمک زن تلویزیون خراب شده🤕

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792