2777
2789
اوووووف تا کجاها میری شما.یواش تر عزیزم کی گفت ایشون حق زدن داره.کسی حق زدن نداره..من دارم میگم بچه ...

فقط

یه

بچه 

بود

:) 

همین...

اصلا درکی از چیزی نداره... نمیدونه این کارش خوبه یا بده که بخواد به تربیت ربطی داشته باشه

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی دختردارم عشق خیلی باادب ومهربون چرابزنمش😐

پ واسه بچه های مردم نسخه نپیچ ک چون بی ادبی کرده باید کتک بخوره!!!! 

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

پسر منم ۵ سالشه هر جایی که به پدر مادرش کسی حرفی بزنه خودش یه تنه ازمون دفاع میکنه نمیذاره خبرا به ما برسه 😁 فقط بهش گفتم دو تا کار نکن یکی اینکه حرف بد نزن دومی اینکه حق زدن نداری ولی از خودتو خانوادت دفاع کن حالا هر جور راحتی مختاری

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
شوهرم چون میدونه من از این اخلاقا ندارم و همیشه بهشون احترام میکنم گفت مادر من آره زنم پشت تلفن به م ...

اسی ببخشیدا ولی اخه پشت تلفن جای این حرفاس خاهرم🙁🙁☎️☎️☎️

میذاشتی میومد خونه دوتایی چایی میریختی با ارامش با شوهرت حرف میزدی حرفهای مهم زندگی رو پشت تلفن یا تو اس ام اس به همسرتون نگید خاهشا 

سیاست_زنانه✌#  

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

ما بچه بودیم مامانمون میگفت خبر نبر نیار .. یبار خبر چینی کردم ای کتکم زدن😑اونموقع ما دهه شصتیا ی ج ...

زنداییم بچه هاشو با دندون از زمین بلند میکرد گوشت تن بچه کنده میشد، الان بزرگ شدن عین پروانه دورش میگردن، بچه های الان فوتش کنی ولت میکنه

مامانِ لیانا
اسی ببخشیدا ولی اخه پشت تلفن جای این حرفاس خاهرم🙁🙁☎️☎️☎️ میذاشتی میومد خونه دوتایی چایی میریختی ب ...

موافقم

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
اوووووف تا کجاها میری شما.یواش تر عزیزم کی گفت ایشون حق زدن داره.کسی حق زدن نداره..من دارم میگم بچه ...

دلیل بی پروا شدن بچه های الان تربیت غلطه 

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم

زندگیتون حول محور خشم و حسادت به جاری میچرخه!!!!!!اخه کدوم مردی حوصله داره بشینی واسش از رفتار مادرش با زن داداشش بگی

اون بس نبود باز نشستی جلوی مادرشوهرت که چرا با فلانی اینجوری هستین با من اونجوری!!!!

بابا بچسبین به زندگی خودتون توقع محبتم فقط از شوهر و مادر و پدر خودتون داشته باشید اون وقت میفهمید ارامش و خوشبختی یعنی چی

پ واسه بچه های مردم نسخه نپیچ ک چون بی ادبی کرده باید کتک بخوره!!!! 

آدم حرصش میگیره خوب ی بیشگون گرفته دلش خنک شده خوب کرده😃😃😃

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰