2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت موهاش بلندتر نشده؟؟ شربت چقدر خریدی؟؟

موهاشو که از اول خودم نزدم بلند بود چرا شاید یکم تاثیر داشته چون خیلی دقت نکردم شربت و ۱۸۰ تومن خریدم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
چجوری

اگه زیر 2 ساله روغن زیتون بزن. 

اوه بالای 2 ساله جوشونده بزن به موهاش روغن های مختلف بزن به موهاش م از الان ضخیم بشن. حنا با وسمه قاطی کن  ک مشکی بشه ماهی دوبار بزن به موهاش هم تقویت میکنه هم خدایی نکرده از کسی شپش نمیگیره.. چون الان خیلی رایچ شده. به سرش روغن بزن دوساعت بعد ببر حموم. 

نشسته حمام کن

روش صحیح شصت و شو مو بزن اینترنت یاد بگیر

سوگند‍_مو# تو اینستا بزن هنه چی برای تقویت موها گفته

موهاشو که از اول خودم نزدم بلند بود چرا شاید یکم تاثیر داشته چون خیلی دقت نکردم شربت و ۱۸۰ تومن خرید ...

روزی چقد میدادی؟؟ بچتون چندسالشه؟؟ باید هرماه بدی یا ن یک ماه درمیون

روزی چقد میدادی؟؟ بچتون چندسالشه؟؟ باید هرماه بدی یا ن یک ماه درمیون

من روزی ۷ سی سی میدادم ،هر روز،۵ سالشه نه من تا وقتی میدم که شربتش تموم شه،شربت و خریدی روش مینویسه برا چن سال جقدر باید بدی

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
موهاش خرمایی روشن و فر ناز دارن دلم میخواد بلند بشن 

اون کارایی گفتم انجام بده... بابونه بجوشون بزار خنک بشه از حموم خواست بیاد بیرون اسپری کن موهاش روشن تر هم میشن... وسمه و حنا قاطی کنی دیگه قرمز نمیشه