2777
2789

اگه پس گرفت یا عوص کرد دیگه هیچوقت ازش جنس نخر چون بهداشتی نیستن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حضوری گرفتی؟لوازم ارایشی سمت خونه ما ک خط چشم ب خانومه داده بود یک ساعت بعد زنه پس اورد اصلا قبول نک ...

چرا میخوای اینقد خودتو لاغر کنی؟ منم همقد شمام ؛ با قد ۱۵۸ وزنو ب ۵۱ برسونی

شبیه بچه دبستانی نمیشه آدم؟ 

الان تپل بنظر میای؟؟

چرا میخوای اینقد خودتو لاغر کنی؟ منم همقد شمام ؛ با قد ۱۵۸ وزنو ب ۵۱ برسونی  شبیه بچه دبستانی ...

بچه دبستااانی ۵۱ کیلویی داریم

✋✋خاااک تو سرم

چهارم دبستان ۲۵کیلو بودم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
الان همه درشتن من که ریز و لاغر ندیدم 

نسل نسل درشتاس😂

اونموقع ها ما تو کلاسمون هممون کوچولو و ریز بودیم

فقط یکی دوتا درشت داستیم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
چرا میخوای اینقد خودتو لاغر کنی؟ منم همقد شمام ؛ با قد ۱۵۸ وزنو ب ۵۱ برسونی  شبیه بچه دبستانی ...

من میخوام 53 همینی ک هستم بمونم

میخوام 51 بشم برم توی تثبیت میگن 2 کیلو زیاد میشه بشم همین 53  

من الان هم لاغر لاغر اصلا نیستم .

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد