2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آخرین بار بعد گشتن ۲۰ تا فروشگاه، یکیشون داشت بسته ۲۶ عددی میگفت ۱۷۰ هزار تومن! نخریدم دیگه قبل ...

اره خیلی گرونه...انشاالله ب سلامتی این دورانو تموم کنن راحت شیم از پوشاک

خدایا همه مریضارو شفا بده.
اره خیلی گرونه...انشاالله ب سلامتی این دورانو تموم کنن راحت شیم از پوشاک

انشاالله

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
من آخرین بار بعد گشتن ۲۰ تا فروشگاه، یکیشون داشت بسته ۲۶ عددی میگفت ۱۷۰ هزار تومن! نخریدم دیگه قبل ...

الان پریما ۶۶ تایی ۳۱۰ تومن میگیرم من🤦‍♀️😐😐😐😐

ینی دونه ای ۵ تومن😐

به کجا داریم میریم واقعا

۷۰۰ کمه اگه خارجی بخای ببندی🤦‍♀️😐

نه فعلا تو خونه مای بیبی می بندم که همون ۷۰۰ میشه قبلا پمپرز برا بیرون میبستم الان بیرون نمی ریم دیگه نخریدم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
خب نرماله عزیزم. بسته بزرگ بگیری به صرفه تر درمیاد براتون.از اونایی ک حدودا ۴۰ تا و اینا توشه. پسر ...

ببخشید شما این پریما را از کجا میخری سایت داره تو دیجی نیست ۲ تا بسته با هم ۶۶ تا میشه 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
الان پریما ۶۶ تایی ۳۱۰ تومن میگیرم من🤦‍♀️😐😐😐😐 ینی دونه ای ۵ تومن😐 به کجا داریم میریم واقعا

من اوی بیبی گرفتم ، راحت پیدا نمیشه اما نی نی بازار داره

خیلی راضیم ، از پریما جذبتش بهتره ، همونطور جاذبش لونه زنبوریه، حساسیت زا هم نیس

ماهی یه بار زیاد میگیرم.

دراون حد گرون دیگه اسرافه وقتی بعضیا کل خرج خونشون میشه پول پوشک بچه تو😪

درعوض پس انداز کردم اضافی شو یه گوسفند قربونی کردیم نذر سلامتیش، یه گرم هم خودمون برنداشتیم! تمامشو تقسیم کردیم بین نیازمند

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
من اوی بیبی گرفتم ، راحت پیدا نمیشه اما نی نی بازار داره خیلی راضیم ، از پریما جذبتش بهتره ، همونطو ...

بله ما هم عقیقه کردیم‌ گوسفند.

خب بهش نمیسازه دوست عزیز.وقتی هیچی بهش نسازه اسراف کجا بود

بله ما هم عقیقه کردیم‌ گوسفند. خب بهش نمیسازه دوست عزیز.وقتی هیچی بهش نسازه اسراف کجا بود

بچه منم آلرژی شدید داره، اوی بیبی خوب بود یه بار امتحان کن!

پوشک دائمی هم گرفتم ، پد ساده یا کهنه نخی میذارم تند تند عوض میکنم

بچه منم آلرژی شدید داره، اوی بیبی خوب بود یه بار امتحان کن! پوشک دائمی هم گرفتم ، پد ساده یا کهنه ن ...

خب عزیزم نمیسازه بهش.

چرا باید امتحان کنم وقتی این خوبه و بهش میسازه.

من پوشک و کهنه هم ک اصلا نمیتونم دست بزنم