2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

264 بازدید | 17 پست

ما چندتا جاری ایم و سه تا خواهرشوهر.خواهر شوهر بزرگم چند بار منو دیده سلام کردم دوبار منو دیده جوابمو نداده ولی با شوهر خیلی گرم میگیره به نظرتون چیکارکنم بازم اجترام بذارم 

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سلامتو بکن عزیزم بزار جواب نده به شوهرت بگو ببین من احتراممو میزازم ولی خب جوابمو نمیده بزار شوهرت دقت کنه.تو خودتو کوچیک نکن سیاست داشته باش

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
تو سلامتو بکن عزیزم بزار جواب نده به شوهرت بگو ببین من احتراممو میزازم ولی خب جوابمو نمیده بزار شوهر ...

شوهرم میدونه میگه حساب نکن زنگ نزن بهش چون منو و شوهرم همو میخواستیم

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
شوهرم میدونه میگه حساب نکن زنگ نزن بهش چون منو و شوهرم همو میخواستیم

خب پس بیخیال .همین که تو با شوهرتی و خوشی بسه .اصلا خودتو درگیرش نکن. ولی سلامتو بکن بزار اون ضایع شه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

همون لحظه ک جواب نمیده جلو همه بگو سلام عرض کردم

شرمندش کن ک دیگه یادش بمونه

ولی تو سلام نکنی میگن ببین بی احترامی کرد فلان کرد...

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
همون لحظه ک جواب نمیده جلو همه بگو سلام عرض کردم شرمندش کن ک دیگه یادش بمونه ولی تو سلام نکنی میگن ...

اخه قشنگ دوبار پیش شوهرم جوابمو نداده اصلا به صورتم نگاهم نمیکنه به قرآن کاریش هم نکردم 

اخه قشنگ دوبار پیش شوهرم جوابمو نداده اصلا به صورتم نگاهم نمیکنه به قرآن کاریش هم نکردم 

ولش کن.زندگیتوبکن با شوهرت خوش باش بزار بسوزه ادم بی ادب

میدونم چی میگی بعضیا با خودشون مشکل دارن

منم جاریم از اول با من تو قیافس انگار ک حقشو خوردم  

منتهی خدارو شکر شاغلم و مل هفته نیستم اخر هفته هم خونه مادرمم بهونه دارم و سالی یبارم نمیبینمشون

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
میدونم چی میگی بعضیا با خودشون مشکل دارن منم جاریم از اول با من تو قیافس انگار ک حقشو خوردم   ...

دقیقا میجسبه اون یکی ها هروز پیش همن انگار من حقشون خوندم