2777
2789
عنوان

حوصله خانه مادر شوهرم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 66 پست

با این تجمع تو شصت متر جا جون خودتون و ایشونو به خطر میندازین 

امار رو که دیدین؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بار ک بچه ها دعوا کردن بگو مامان ببخشید ما یه روز قبل میایم بچه ها اذیت میکنن و ما نمیتونیم درست و حسابی شما رو ببینیم🤣

سیاست مدار کی  بودم من

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃

بگو اون تایم میخوام برم خونه مادرم چند بار بپیچونی دیگه زور نمی کنن بهانه بیار کرونا بهانه خوبی برای ترک کارها و عادتای بده

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
تو دیگه مادرشوهرت فرشته ست😁

مادر شوهر من رفیق باز دوست نداره عروس زیاد بیاد خونش دوست داره با دوستاش باشه من کلا یکبار عید یک بارم روز مادر می بینمش یا اگه جای خونه فامیلا شوهرم دعوت باشیم نهایتش سالی سه یا چهار بار ببینمش

گلم فقط من نیستم که من اخرین عروسم از اول این رسم داشتن هرکی هم مخالفت میکنه کلی دعوا میشه بعد دوبار ...

خودتون از اول عادت دادین

هر رفتاری از اول پیش بگیری همونه دیگه...

دعوا نداره ک...

بگو مخم نمیکشه نمیتونم شلوغیو تحمل کنم دیوانه شدم دلم نمیخواد بیام کسی نمیتونه زورت کنه کاریو کنی ک نمیخوای

انقدر برای دیگران زندگی نکنید...کلا چند سال زنده ایم ک اونم ب خواست دیگران زندگی کنیم

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
مادرشوهرتم نقش مدیر مدرسه رو داره    

اره مدیر دیگه پدرشوهرم هم ناظم مثلا همین که میرسیم میگه اون هفته نیامدید چرا حالا قبلش زنگ زدیم توضیح دادیم مرخصی گرفتیم ولی حضوری باز میپرسن مثلا اگه ساعت ۱۱ بخوایم برگردیم مادرشوهرم میگه حالا که زوده بشینید ساعت ۱۲ برید انگار بخدا مدرسه اس باید زنگ بزنن بعد تعطیل شیم

عزیزم خیلی سخت میگیری هفته ای یک بار حق شوهرته با زن و بچه اش بره خونه مادرش ..بنده خدا هم دوست داره ...

عزیزه دلم درست میگی ولی چرا هیچکس به کرونا توجه نمیکنه همین سر زدن به پدر و مادر ها باعث مرگ و میر میشه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
اصلا تو کاری نکن رفتی اونجا بزار بچه ها شلوغی کنن بچه خودتم قلدر بار بیار همشونو بزنه خودشون میگن نی ...

یاخدا😲

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

سعی کن گلایه نکنی اما هی از بدی های جمع شلوغ حرف بزنی 

و اینکه مثلا بگو اگه فلان روزبریم بیشتر میتونیم با پدرومادرت حرف برنیم و اگه همه مثلا پنجشنبه میرن شما جمعه برید بهانه هم بدون هیچ حرف و حدیثی کاراتو بنداز همون روز مثلا بچه هارو همون روز ببر حموم بگو سرما میخورن برن بیرون ما فردا میایم یا هرکاری که میدونی

این خانمای نی نی سایت جوری از مادر شوهر خانواده شوهر میگن . انگار قرار نیست خودشون یه زمانی مادر شوه ...

چیزی ک اینجا برا من عجیبه مخصوصا اوائل ورودم بیشتر عجیب بود اینه ک یه خانمی ک تاپیک سقط_جنین# میذاره خیلیا میان راه حل برا سقط میدن و با گناه استارتر شریک میشن،یکی ک تاپیک خودکشی‍ بذاره خیلیا میان راه حل میدن ،یکیم تاپیک در مورد اختلاف با همسرش بداره خیلیا میگفتن برو مهریه به اجرا بذار و طلاق بگیر و فلان در حالیکه طلاق آخرین راهه،در مورد خانواده_شوهر# هم کسی تاپیک میذاره خیلیا بدتر طرفو آتیشی میکنن بجای اینکه راه حل مصالحت آمیزی بهش نشون بدن

.