2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه روزی ناامید بودم واسه حاجتم.خدا برام معجزه کرد. انشاالله خدا یکی از معجزه هاشو نشون توهم بده

من چندین ماهه که در خونه خدا رو زدم

دریغ از یک جواب

منم یه روزی ناامید بودم واسه حاجتم.خدا برام معجزه کرد. انشاالله خدا یکی از معجزه هاشو نشون توهم بده

هر چی گفتن من خوندم،هر دعایی که میتونستم به درگاه خدا کردم،

ولی انگار گاهی نمیشود

من چندین ماهه که در خونه خدا رو زدم دریغ از یک جواب

نمیدونم نیتت چیه.ولی بدون خدا می‌شنوه.منم تا دیروز خیلی ناامید بودم.اما امروز خدا شرمنده ام کرد.بدون خدا همیشه بفکر بنده هاشه اونقدر صداش کن ازش بخواه تا جوابتو بده مدام ذکر یا رب یا الله بگو .خسته نشو قول میدم حاجتتو میگیری

نمیدونم نیتت چیه.ولی بدون خدا می‌شنوه.منم تا دیروز خیلی ناامید بودم.اما امروز خدا شرمنده ام کرد.بدون ...

منم مثل شما میگفتم.اما امروز شرمنده خدا شدم خدا منو ببخشه.خدا خودش گفته بخوانید مرا اجابت کنم شما رو.

نمیدونم نیتت چیه.ولی بدون خدا می‌شنوه.منم تا دیروز خیلی ناامید بودم.اما امروز خدا شرمنده ام کرد.بدون ...

حاجتم پنجشنبه داره ازدواج میکنه،دیگه قرار نیست که من حاجت بگیرم

منم مثل شما میگفتم.اما امروز شرمنده خدا شدم خدا منو ببخشه.خدا خودش گفته بخوانید مرا اجابت کنم شما رو ...

ولی دل من شکست،دلم از خدای خودم بیشتر گرفت که همه ی امیدم بود،که جایی به جز در خونشو نداشتم

نه گلم.تو ذهنت بگیر

اگه میتونی برا منم بگیر گلم مرسی♥️🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
ولی دل من شکست،دلم از خدای خودم بیشتر گرفت که همه ی امیدم بود،که جایی به جز در خونشو نداشتم

من از زندگیت چیزی نمی‌دونم پس نمیتونم قضاوت بکنم. از زندگی خودم میگم.من شوهرم معتاد بود خیلی تلاش کردم آدم بشه نشد طلاق گرفتم.با یه دختر بچه برگشتم خونه پدرم.خدا می‌دونه چقدر طعنه شنیدم از دوست و دشمن.با شوهر الآنم آشنا شدم گفت قصم ازدواجه گفتم من مطعلقه هستم با یه بچه شما مجرد.گفت قبولمی.شس سال دوست شدیم خانوادش قبول نمیکردن تو شش سال حتی یبار خواستگاری هم نرفت خانوادش تردش کردن گفت فقط فلانی.قهر کردم گوشیمو خاموش کردم پیدام کرد یه سیلی هم خوردم ازش گفت مال خودمی تمام.خدارو شکر الآنم خوشبختم.اینو خواستم بگم میخواست هر چه چقدر شرایطتت سخت بود پشتت میومند نه اینکه عقد کنه با یکی دیگه

من از زندگیت چیزی نمی‌دونم پس نمیتونم قضاوت بکنم. از زندگی خودم میگم.من شوهرم معتاد بود خیلی تلاش کر ...

همه درست میگن اون خودش منو نخواست،منو پس زد

من از زندگیت چیزی نمی‌دونم پس نمیتونم قضاوت بکنم. از زندگی خودم میگم.من شوهرم معتاد بود خیلی تلاش کر ...

من کلی دعا کردم،فال گرفتم گفتن برمیگرده،ولی همشون ی مشت دروغ گو بودن