naaafise مدیر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 عنوان نی نی یارشب | مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 78 پست @نی_نی_یار_شب عزیزم چرا من صفحه پیامام واسم بالا نمیاد الان یه پیام دارم نمیتوتم بخونم ن ک ترکیده باشه ها بازنمیشه صفحش روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1399/08/06 | 00:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 39082 ن چی گف صفحه 6 و ببین با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 نفیسه؟ پست اون خانومه رو در جواب این که ازش سوال پرسیدم دیدی؟ حسش فک نکنم خیلی درس باشه ها ج منو داد ولی درس نگف همه حس ۶ یه چی دیگ گفتن روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 39082 حسش فک نکنم خیلی درس باشه ها ج منو داد ولی درس نگف همه حس ۶ یه چی دیگ گفتن نمیدونم شایدامروز از یک حس ششمی سوال پرسیدم که از قبل می شناختمشقبلا ازش پرسیده بودم ولی یادم رفته بود بهم چی گفت بودحرفاش شبیه حرفای تو بود.... با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 نمیدونم شاید امروز از یک حس ششمی سوال پرسیدم که از قبل می شناختمش قبلا ازش پرسیده بودم ولی یادم رف ... اره این حسش اصلا درس نیس😂😂 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 نمیدونم شاید امروز از یک حس ششمی سوال پرسیدم که از قبل می شناختمش قبلا ازش پرسیده بودم ولی یادم رف ... عسل تو حس میکنی این امسال میاد خواستگاری؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 39082 اره این حسش اصلا درس نیس😂😂 شاید... با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 39082 عسل تو حس میکنی این امسال میاد خواستگاری؟ عید یک چیزایی میشه به نظرم.... با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 شاید... ببین ب من هرچی گف غلط بود😶 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 عید یک چیزایی میشه به نظرم.... ب خودم گف عید میخام برم خواستگاری ولی نگف خواستگاری کی بنظرت منو گفت؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 39082 ببین ب من هرچی گف غلط بود😶 با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 ببین تو اون تاپیک ک ظهر باهم حرف زدیم برومن با یه حس ۶ حرف زدم اون حسش قویه بروبپرس ازش روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 39082 ب خودم گف عید میخام برم خواستگاری ولی نگف خواستگاری کی بنظرت منو گفت؟ اهومنفیسه من یک چیزی که در مورد رابطه تو حس میکنم اینه که خیلی باید دقیق و حواس جمع باشی و هواشو و داشته باشی نه این که بچسبی بهش نه با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 اهوم نفیسه من یک چیزی که در مورد رابطه تو حس میکنم اینه که خیلی باید دقیق و حواس جمع باشی و هواشو و ... یعنی چی؟یعنی میخاد خیانت کنه؟جیکارکنم من؟😐😐😖😖😖 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 اهوم نفیسه من یک چیزی که در مورد رابطه تو حس میکنم اینه که خیلی باید دقیق و حواس جمع باشی و هواشو و ... عسل ب نظرت خیانت میخاد بکنه 😖😖😖😖😖😖😖😭😭 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 39082 ببین تو اون تاپیک ک ظهر باهم حرف زدیم برومن با یه حس ۶ حرف زدم اون حسش قویه بروبپرس ازش همونی که اول اسمش o هست؟از اون ظهر پرسیدم مثل تو می گفت تقریبا:)............. با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨