2777
2789
عنوان

نی نی یارشب

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 78 پست
نفیسه؟ پست اون خانومه رو در جواب این که ازش سوال پرسیدم دیدی؟

حسش فک نکنم خیلی درس باشه ها ج منو داد ولی درس نگف همه حس ۶ یه چی دیگ گفتن

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حسش فک نکنم خیلی درس باشه ها ج منو داد ولی درس نگف همه حس ۶ یه چی دیگ گفتن

نمیدونم شاید

امروز از یک حس ششمی سوال پرسیدم که از قبل می شناختمش

قبلا ازش پرسیده بودم ولی یادم رفته بود بهم چی گفت بود

حرفاش شبیه حرفای تو بود....

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
نمیدونم شاید امروز از یک حس ششمی سوال پرسیدم که از قبل می شناختمش قبلا ازش پرسیده بودم ولی یادم رف ...

اره این حسش اصلا درس نیس😂😂

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
نمیدونم شاید امروز از یک حس ششمی سوال پرسیدم که از قبل می شناختمش قبلا ازش پرسیده بودم ولی یادم رف ...

عسل تو حس میکنی این امسال میاد خواستگاری؟

شاید...

ببین ب من هرچی گف غلط بود😶

عید یک چیزایی میشه به نظرم....

ب خودم گف عید میخام برم خواستگاری ولی نگف خواستگاری کی بنظرت منو گفت؟

ببین تو اون تاپیک ک ظهر باهم حرف زدیم برومن با یه حس ۶ حرف زدم اون حسش قویه بروبپرس ازش

ب خودم گف عید میخام برم خواستگاری ولی نگف خواستگاری کی بنظرت منو گفت؟

اهوم

نفیسه من یک چیزی که در مورد رابطه تو حس میکنم اینه که خیلی باید دقیق و حواس جمع باشی و هواشو و داشته باشی نه این که بچسبی بهش نه

اهوم نفیسه من یک چیزی که در مورد رابطه تو حس میکنم اینه که خیلی باید دقیق و حواس جمع باشی و هواشو و ...

یعنی چی؟یعنی میخاد خیانت کنه؟جیکارکنم من؟😐😐😖😖😖

اهوم نفیسه من یک چیزی که در مورد رابطه تو حس میکنم اینه که خیلی باید دقیق و حواس جمع باشی و هواشو و ...

عسل ب نظرت خیانت میخاد بکنه 😖😖😖😖😖😖😖😭😭

ببین تو اون تاپیک ک ظهر باهم حرف زدیم برومن با یه حس ۶ حرف زدم اون حسش قویه بروبپرس ازش

همونی که اول اسمش o هست؟

از اون ظهر پرسیدم مثل تو می گفت تقریبا:).............

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792