2777
2789
عنوان

خانوما واقعا به فکرهاتون نیاز دارم کیا پدر شوهرشون بی محلی میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 117 پست
من همون اوایل فهمیدم ایشون نمیتونه واسه من پدری کنه قطع امید کردم ازش

مادرشوهرم بهم گفت ب شوهرم گفتم برا عروست پدر نداره پدری کن منم گفتم هیچ کسی نمیتونه مثل بابای من باشه و کاش خودش بود دلم پر میکشه واسش

شما هم یه ساختمانین؟ کاش از اول بیرون میرفتیم. 

نهههههه یه ساختمان نیستیم تلاششون همش همینه دعوا راه بندازن بگن بیاین تو ساختمان ما... خونه جدا دادن بهمون.. یعنی بزور گرفتم ازشوون دیدن کوتاه نمیام برم بالا دیگه اینجا رو ده روز به عروسی خالی کردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش از اولش خونه جدا میرفتیم تا انتظار  نداشتن هرروز برم پیششون

با همسرت صحبت کن و بگو برای این‌که تعادل و احتراما حفظ شه و استقلالمون هم زیر سوال نره تمایل داری مثلا هر سه روز یه بار یا دوروز در هفته به دیدنشون برین دوتایی. در غیر این‌صورت فقط موقعی که استثنا باشه مثلا کاری پیش بیاد یا بخوای کمکی کنی واسه مهمون یا چیزی(اونم لطف توئه وظیف نیست) بری اون‌جا... بهش بگو اگر هر لحظه اون‌جا باشم سختمه و شاید اونا هم تو خونه‌ی خودشون  تنها باشن راحت باشن. همسرت که پشتت باشه دیگه کسی کاری نداره اگر هم داشته باشه مهم نیست عزیزم🌹🌹

💙صدا کن مرا... 
پدرشوهر منم اینجوریه منم خیلی بهش بی  محلی میکنم اونقد که خودش منو به حرف میگیره منم با احترام ...

اون اصلا بامن حرف نمیزنه خیلی دلم میشکنه

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

عزیزم نظر من اینه که شوهرت بره با پدرش اروم و صمیمانه حرف بزنه .بگه خانومم ناراحته میگه دوسدارم با بابا صمیمی تر باشم یا بیشتر دوسم داشته باشه.بگه دوسدارم مث پدرم باهام مهربون باشه.بگه زنم ناراحته فک میکنه مشکلی داره که شما سرد برخورد میکنید.شاید نمیدونه که رفتارش برای شما واقعا مهمه

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
واا پدرشوهرته و محرم ، چرا انتظار داره چادر سر کنی  من پوششم پیش پدرشوهرم خیلی راحت بود

نمیدونم والا شانس منه. منم خودم ادم راحتی ام دوس دارم باهاش حرف بزنم صمیمی باشیم ولی اون جز دوتا دختراش باهیشکی خوب نیس.

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
اون اصلا بامن حرف نمیزنه خیلی دلم میشکنه

منم اوایل مثل تو بودم الان عادت کردم برامم مهم نیس همسرمم میگه بی تفاوت باش محلش نده

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨

اووووه اونا تو کل زندگیشون هزینه نکردن خود احمقش هم همین جوریه همش لباس های اشغال از رو رفته رو میپو ...

عجب.. خب کارت خیلی سخته... می‌تونم بپرسم چندساله ازدواج کردی؟ فکر کنم بتونی نظر شوهرت رو درباره‌ی پوشش خودش عوض کنی. براش لباس‌های خوب بخر‌. با دلیل و منطق قانعش کن خوب بپوشه و برای لباس هزینه کنه. حالا با توجه به وضع مالیتون.

💙صدا کن مرا... 
عزیزم نظر من اینه که شوهرت بره با پدرش اروم و صمیمانه حرف بزنه .بگه خانومم ناراحته میگه دوسدارم با ب ...

این کار گدایی محبت ه چرا چرا محکم نیست بگه بزور بیا به زن من محبت کن چون اون دلش می شکنه   غرور چی پس شخصیت چی اینا کجا میرن اونوقت😡

عزیزم اصلا خودتو تغییر نده رفت آمدم حد نگه داره بذا ناراحت بشن من تو یه ساختمونم میفهمم چی میگی این ...

تو چند بار میری یا ز میزنی؟ من شوهرم روزی سه چهار بار خودش میرم منم بعضا باهاش میرم. همش به شوهرم میگن چرا نمیاد بالا