2777
2789
نه من امروز رفتم یه زره درد داره که در برابر عصب کشی هیچ حساب نمیشه

عزیزم دکتر بهداشتو رعایت میکرد؟؟؟من میترسم برم دندونپزشکی،😭😭😭خب تو حلق همه میره

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به دکترم بستگی داره چندروز پیش یه دندونمزشک ناشی دندون مامانمو عصب کشی کرد انقد کارش افتضاح بود موقع کار کردن دهن مامانم بی حسه انقد تیغ و ابزارشو به سقف دهن مامان من کشیده بود زخم شده بود بعد ک از حالت بی حسی دراومد فهمید چه گندی زده😒مامانم انقد اذیته فقط میگه کاش مدرک الکی ب بعضیا نمیدادن

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
عزیزم دکتر بهداشتو رعایت میکرد؟؟؟من میترسم برم دندونپزشکی،😭😭😭خب تو حلق همه میره

آره رعایت که میکرد....تازه من از بی پولی درمانگاه رفتم خیلی هم شلوغ بود..دیگه توکل بخدا...اگه شما مطب شخصی میری که فک کنم خطرش کمتر باشه

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
چه خووووب مرسی عزیزم که بهم آرامش دادی

من بخاطر ارتودنسی ک انجام دادم چهار تا دندون سالم با زیشه خیلی بلند کشیدم... خیلیم بی حسی زدم اما دردش خیلی کم و کوتاهه نگران نباش چشماتو ببند اگر میترسی و تا 10 بشمار تاره کمترم طول میکشه 

عصب کشی  درد  نداره .  چرا  همه  ازش  میترسن ؟؟

عزیزجان چطور درد نداره با اینکه ده دقیقه هم بیشتر طول نکشید چنان درد داشت که خدا میدونه...فک کنم هنوزم ادامه داره گفت یه روز دیگه بیا..به جز روز پر کردن...این همه سوزن میزنه من یکی که میمیرم از درد 😭😭

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘