2777
2789
عنوان

تایپیک ارایشگاه خانومای محجبه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 38 پست
مرسی عزیزم از نگاه زیبات و درک بالات خوشحالم کردی🌹🌹

خواهش ميكنم عزيزم❤️❤️

فقط يه توصيه دوستانه 

هيچ وقت اينجا نظرخواهي نكن يا چيزي توضيح نده چون فقط با حجمي از توهين مواجه ميشي متأسفانه 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
من حکم شرعییشو خیلی نمیدونم ولی کار قشنگیه من یبار یه آرایشگاهی تو بالاشهر رفتم همه پلنگا چون من باح ...

نه عزیزم تهران نیستم هنوزم ارایشگاه نزدم ...گتاسفانه من بارها توخیابون بهم تیکه انداختن و کنایه بابت چادری بودنم مثلا میشینی تو تاکسی راننده با کنایه و توهین حرف میزنه و ...کلا اسم ماها بد دررفته ولی خود مانتویی ها چه توی مجازی چه واقعیت با مذهبیا برخورد خوبی ندارن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حکم شرعییشو خیلی نمیدونم ولی کار قشنگیه من یبار یه آرایشگاهی تو بالاشهر رفتم همه پلنگا چون من باح ...

عزیزم اونا بی شعور بودن که خودشونو بالاتر از بقیه دونستن اما تو از این به بعد اعتماد به نفستو تو این جمعا ببر بالا و اگه بی احترامی کردن با یه تذکر کوچولو بیا بیرون 

😂منم یه بار عصبی شدم تهش زنگ زدم به مدیر سنفشون

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
نه عزیزم تهران نیستم هنوزم ارایشگاه نزدم ...گتاسفانه من بارها توخیابون بهم تیکه انداختن و کنایه بابت ...

دقیقا من خودم همه مدل دوستی دارم اما هیچکسو قضاوت نکردم و دخالتم نکردم تو مدل پوشش کسی ولی خیلی قضاوت شدم و نگاه ها ی بد و حرفای پشت سر و بارها جلوم میگفتن چادریا زیر چادر هزارغلط میکنن و...خلاصه من خیلی دلم شکسته

افرین ،و من معتقدم اون خانمای با حجابی که میان داخل مغازه بعدش ممکنه با زیبایی که انجام میدن برا یکی ...

خدا مثل پدر واسه همه ی بچه هاشه یه پدر حتی اگه بچش یکی دکتر یکی معتاد باشه هردوشو دوست داره 

من به عقیده ی استارتر احترام میذارم اما تاییدش نمیکنم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نه عزیزم تهران نیستم هنوزم ارایشگاه نزدم ...گتاسفانه من بارها توخیابون بهم تیکه انداختن و کنایه بابت ...

نمیشه قضاوت کرد 

چادریها همه خوب نیستن

مانتوعیها همه بد نیستن

چادریها همه بد نیستن

مانتوعیها همه خوب نیستن

پوشش یه انتخابه درست اما کسیو ازنوع پوشش قضاوت.نکنید#  

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
عزیزم اونا بی شعور بودن که خودشونو بالاتر از بقیه دونستن اما تو از این به بعد اعتماد به نفستو تو این ...

اره درسته حق با شماست چندباری شده محلو ترک کردم ولی متاسفانه این نگاها و رفتارا خیلی جاها هست

عزیزم منم کاملا باحجابم حجاب کاملا کامل اما ازاینکه تو خیابون کنار یه کسی که کامل حتی عریان هم باشه راه میرم چون عیسی به دینش موسی به دینش . عزیزم اول کاری کاری نکن دل هیچ بنده ای بشکنه که از هرچیزی تو دنیا بدتره عزیزم من نمیگم بدحجابی خوبه خیلی هم بده چون شوهر خودم کاسبه اگه همه خانوما باحجاب بودن که آدم دیگه مشکلی نداشت مهم اینه تو بین همه راه خودت رو پیدا کنی عزیزم اونی هم که بدحجابه مطمعن باش یه روزی ارزش خودش رو میدونه و زیبایی هاشو برای همه نمیزاره ولی درکل نمیدونم چی بگم کارت هم جالبه هم نه 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!