2777
2789
عنوان

ماکارونیم نرم شد شوهرم میخواست از خونه بیرونم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 16849 بازدید | 686 پست

ماکارونیو‌میکردی تو دماغش 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اونوقت مادرشوهر من خاطره تعریف میکنه ماکارونی درست میکردم به کفگیر میچسبید کنده نمیشد انقدر شل و شفته و گل میشد .

پدرشوهرم ام بهش میخنده

پسر کوچکم ۱۸ هفته از تو دلم آسمانی شد . دلم شکست...😭😔

من پریشب مهمون داشتم قوم الضالمین 

وسط کرونا هم ول کن نیستن باید حتما بیان بخورن وگرنه قرآن خدا غلط میشه

هیچی من برنج آب گذاشتم شوهرم هی گفت کمه آبرو منو میبری بیشتر بریز و زیادش کرد 

تو قابلمه جا نشد شفته شد کمی 

خیلی عصبانی بود 

منم تو دلم گفتم بهدررررررررررررررررررررررک تا باشه فضولی نکنی 

من برای هر کس یه پیمون ریختم یه پیمونه اضافه میخواستی 5 تا اضافه ترش نکنی سرخود

والا شوهر من هاپو ترین شوهر دنیاس ولی دیگه یبار دوبار غذا بد بشه اینطوری نمیکنه. تشکرم نمیکنه ولی دعوا هم نمیکنه.

عزیزم سعی کن قلقشو بدست بیاری. اگر امکانشو داری با مشاور مشورت کن همیشه. انشاالله که مشکلاتت حل میشه

🤦‍♀️

سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎‍♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸‍♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼                           خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤                من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍                                                                             

عاقله؟؟ من شوهرم بنده خدا غذانپخته هم بزارم جلوش قربون صدقم میره چون میدونه زحمت کشیدم جای دست دردنکنشه بهت اخه چشونه بعضی مردا قدرزناشونو نمیدونن

(خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏

گردش میکردی میگفتی کوفته اس..

بعدم با همون گردالیا دامپ دامپ میزدی تو سرش😠

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز