2821
2789
عنوان

رسم جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 31 پست
سلام،ریحانه خانم  نگران نباش...ی کاربر دیگه بود دوتا بچه داشت،باردارم بود،مث شما همسرش گذاشته ب ...

سلام عزیزم شرمنده مهربونی شماهام😔برام دعا کنید🙏

حقیقتش ن تاحالا نیومده بچه ها رو ببینه

ابراز دلتنگی هم ن😔

فقط یک چندبار نسبت به خودم

البته وقتی زندگیمون خوب بود هم میگفت تا برام اولویتی تا بچه ها

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم شرمنده مهربونی شماهام😔برام دعا کنید🙏 حقیقتش ن تاحالا نیومده بچه ها رو ببینه ابراز دلت ...

سلام خوبی ،چقدر دنبالت گشتم تا پیدات کنم چقدر تو فکرت بودم چی شد عزیزم شوهرت اومد؟؟ 

قربونت برم عز یزم.....راضی شد همسرت ب طلاق؟همسرت الان ابراز احساسات نمیکنه؟

ابراز احساس خاصی ک ن ولی هرچند روزی پیام میده و خیلی گرم برخورد میکنه انگار ن انگار ک مشکلی هست

بیشتر از گرفتاری کارهاش و درسش و.. میگه

فعلا ک نظر دادگاه به جدایی نبوده

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚

ریحان جان چند وقتیه تو فکرمی و هروقت میام سایت تایپیکاتو چک میکنم عزیزم ممنون میشم یه خبر از خودت بدی امیدوارم ک اشتی کرده باشین👨‍👩‍👦‍👦

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
سلام عزیزم ن متاسفانه😔

ان شالله ک هرچی خیره خدا بدلت ارامش بده عزیزم خیلی سخته

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!