2777
2789
عنوان

شوهرم میگه واسه جهاز مبل نمیخزم

| مشاهده متن کامل بحث + 16529 بازدید | 508 پست
آخه من سرویس چوبمو به خاطر شوهرم ارزون خریدم و کنار اومدم کل تخت ومیز آرایشم شد ۶تومن یه کنسول خریدم ...

خودت درآمد نداری یکم کمکش کنی

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پلوپز رو اکثرا دارن جدیدا که چند کارش اومده و خیلی هم کارایی داره خودت حساب کن با30 تومن چی آورده

اها عروستون جدیده؟؟

من کلی برقی ریز داشتم پلو پز نیاوردم دیگ

بستگی به استفادت داره

الان تایپک قبل ی نفر به ی عروس گف گوشتکوب برقی نخر

چرخ گوشت و ساندویچ میکر نخر

درحال ی ک اینا برا من خیلی کاربردیه

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد

اقاا سبزوار

تاکستان 

شمال 

نرید دختر بگیرید😂نرییید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منطقه ما کلا همه چی با داماده خانواده عروس هیچ نقشی ندارن تو خرید وسایل و عروسی فقط بعضی ها که خیلی ...

تا حالا نديدم جزء عجايب هفت گانس

ببخشيدا گلم بعد پدر مادر عروس روشون ميشه برن خونه دخترشون ؟ خوب همه كارارو كه خانواده داماد كردن براشون سرافكندگى نيست ؟

بعد حتما مهريه هم ميگيرين ؟

✨ Fear the one who does not fear God✨
اخه میگه رسم کل شهرشونه.داماد هر جا میرفت خواستگاری همین وضع بوده😁

خیلی ناراحت بود میرفت از جای دیگه زن میگرفت

کلا وقتی چیزی رو قبول کردی ملزم به اجراش هستی

تو خوزستانم خیلی از عربا این رسم رو دارن

دیگه خانواده ای که پسر داره از اولش میدونه شرایط اینه و از قبل به فکرش هست

🌷
پلوپز یبار استفاده نمیشه منم نگرفتم، سرخ کن و چایساز هم نگرفتم، چرت و پرت جا تنگ کن غیرقابل استفاده ...

عروسی که سرویس طلای 80 تومنی وکالای خارجی توقع داره اونوقت خودش 30 تومن جهزیه میاره از وسایل برقی آشپزخونه فقط چرخ گوشت آورده مبلمانش فقط 50 تومن شده انتظار ی پلوپز فکر نمیکنم زیاد باشه از طرفی من اصلا با ایشون هم کلام در مورد جهزیه نشدم تا بخوام بحث کنم رفتار خودتون رو به دیگران تعمیم ندید

بعد یه سوال از دوستانی که میگن‌ رسم ما اینه داماد جهیزیه بخره اصولا چطوری میخرن وسایلو؟ مثلا چیزی ...

من پسرعمه هام مارک سامسونگ و الجي خريدن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
آخه مگه رسم قانون شرعه که نشه عوضش کرد؟این رسم چیه که همه درگیرشن پس انصاف و انسانیت کجامیره؟

چکار کنیم ینی ما کل شهر واستانمون بی وجدانن؟واااااا عجب حرفا بی وجدان وقتیه دست رو یخچال ساید بای ساید ۵۰تومنی بزاری نه پخچال پنج تومنی اوکی به# رسم های هم احترام بزاریم

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
بعد یه سوال از دوستانی که میگن‌ رسم ما اینه داماد جهیزیه بخره اصولا چطوری میخرن وسایلو؟ مثلا چیزی ...

ببین ما لریم خانوادم یه لیست نوشتن همسرمم قبول کرد ولی به همسرم گفتن این لیستو فقط برای اینکه مرسومه مینویسبم دیگه خودت میدونی برا زندگی خودتون میخوای بخری هر چی در توانت بود بخر در توانت نبود بعدا که رفتید تو زندگی خودتون بخرید البته تمام اون منطقه ای که ما بودیم همینجوری بودن کلا با هم کنار میومدن تا زودتر ازدواج کنن