2777
2789
عنوان

شوهرم میگه واسه جهاز مبل نمیخزم

| مشاهده متن کامل بحث + 16536 بازدید | 508 پست
خانوما بخدا جهیزیه با زن نیست مگه مسلمون نیستید؟؟؟ خانوما و خانوادشون لطف میکنن هیچ اجباری نیس. هیچ ...

حرف شما زمانی درسته و عروس جهاز وظیفه نداره که توقع طلا و مراسمای دیگه و عروسی انچنانی هم نداشته باشه 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
حرف شما زمانی درسته و عروس جهاز وظیفه نداره که توقع طلا و مراسمای دیگه و عروسی انچنانی هم نداشته باش ...

من دقیقا خودم اینکارو کردم، اما مخالفم، مرد موقع حق و حقوق ک میشه میگه اسلام اینو گفته اونو گفته پیامبر فلان کارو کرد، حضرت زهرا اینجوری بود اونجوری بود، مهریه ش فلان قد بود

پس بهتره ما دخترا هم همین اول کار گربه رو دم حجله بکشیم

چون تدارک دیدن منزل و وسایلش و خوراک و پوشاک و همش ب عهده مرد هست حتی ولیمه عروسی، فک نمیکنم زنی ک همسرش دقیقا وظایفشو درست انجام بده انتظار دیگه ای ازش داشته باشه.

آقایون همه چی رو میندازن گردن خانواده دختر

دخترم رو لجبازی میگه عه پس باید سرویسم گرونترین، مهریم بالاترین، عروسیمم مجلل ترین باشه

درحالیکه دو طرف عاقل و بالغ باشن بجای لجبازی روش درست رو در پیش میگیرن و آقای دامادم بجای هزینه های مسخره عروسی میتونه بجاش لوازم مورد نیازو برای خونش بخره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم گفتنه به خودم مربوطه اونم توی عقد اصلا جالب نیست.توروخدا یا خوب ازدواج کنید یا نکنید.این حتماا دراینده هم به مشکل میخورید باهاش از حالا اینقدر خودرای وای بحال بعدا.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

عزیزم منم گاز یخچال لباسشویی سرویس چوب و فرش با شوهرمه اما فقط لباسشویی یخچال رو گرفته تخت و فلان و فلان هم میگه فعلا نمیگیرم منم جهیزیه گرفتم خوب 

کنار بیا باهاش یکم لجبازی نکن بزار رفتی خونه خودت کم کم راضیش کن بخر چرا فشار میاری روش گناه داره

با لجبازی هیچی درست نمیشه 

بدون مبل هم میشه زندگی کرد 

ما کلا اینجا رسم داریم همه چی با داماده همه چی حالا عروس یه چمدان لباس میبره با ظرف و بالشت پتو اینا البته خونواده پسرم اینارو میزارن عربم هستم کلا هممون ایمجوریم جهاز برون نداریم😮

2790
2778
2791
2779
2792