2777
2789

مال من سه تومنه ی تومن خرجمونه بقیه ش ذخیره س بدون قسطیم

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مستاجری؟ اگه آره دیگه خداییش چیزی واسه پس انداز نمی‌مونه الان باحقوق ۷_۸تومن هم نمیشه پس انداز کرد 

علی# برکت الله

جنبه ندارین تو تاپیکا نظرات منفی بشنوین خیلی غلط میکنید نظرمیخواید ....  والابخدا...قرارنیس عالم وادم شماوکاراتون ولباساتون وغذاهاتون و... روتاییدکنن   اینجاتبادل نظره اگه جنبه نداری تاپیک نزن . درضمن خانومی که هی میای میگی واااا چرااونطورگفتی واچرااینطورگفتی من مختارم آزادانه نظربدم درضمن استارترخودش زبون داره احتیاج به وکیل وصی نداره. اعصابموازسرراه نیوردم که چارتا پاچه گیرنی نی سایتی بخواد بهمش بریزه دوست نداری نظر مخالف بشنوی تاپیک نزننننننننننن

ماهیانه سعی کن یه قلک داشته باشی و حالا ۱۰ هزار تومانم شده داخلش بریزی گوشت و مرغ و برنجتو از فروشگاهای دارای تخفیف یکباره بخر و سعی کن اگه امکانش هست خودتم یک شغل خانگی داشته باشی 

توبورس باختی?

نه سكه ٥/٢٠٠باهاش خريدم براش 😔

اينجا هي گفتن بخر بخر پولتون بي ارزش شده اما الان نميدونم چيككار كنم سكته نكنه شوهرم😕

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))